Ekzém lokty + záda u 7 letého syna

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1397
11.4.24 13:48

Ekzem lokty+zada flek??-7 lety syn

Dobrý den, netušíte co to syn má na loktech?? Už to měl minule léto, ale pak to zmizelo a teď zas. Říká že ho to trošku svědí, je to hrbolate a nevypadá ti dobře:(. Plus další věc je na zádech dole- to vypadá jak exem že?? Tam ho to nesvedi. Má to tam par měsíců… co nyní? Kožní nebo pediatr? Díky za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.4.24 13:56

Syn má na loktech to stejné - taky od minulého roku a taky mu je teď 7, praktická nic nevymyslela a na kožní jsem s tím nebyla. Vždycky to má pár dní a horší, pak mažeme SOS nivea krémem a zmizí mu to a pořád do kola.
Zajímavé je, že v zimě to neměl. Takže asi kontakt s okolím, když má krátký rukáv. Syn teda bude i alergik na testy teprve půjde.

• Citovat
  • Upravit
1397
11.4.24 14:45

Tak v tom nejsme sami… :hug: já bych to asi taky neresila, ale k tomu ten flek na zádech… v zimě to také neměl… mám doma lipobazi tak budu mazat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
11.4.24 17:09

Nechci strašit, ale nějak podobně u nás vypadal svrab… na to kožní bych se synem rozhodně zašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.24 08:20

U nás to svrab určitě není a nebyl a myslím, že u Vás taky ne - jelikož to skoro nesvědí ;) ani se to nerozlézá nikam jinam…navíc svrab je nakažlivý a to byste už poznali…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek