Elastický potah na sedačku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
19.3.21 12:17

Elasticky potah na sedacku

Ahoj, premyslim nad koupi nejakeho elastickeho potahu na 3 mistnou sedacku, ale nechci za to dat majlant jako jsou treba ty potahy od decodoma. Mate dobrou zkusenost s jinou firmou ohledne techto potahu? Predem moc dekuji za odpovedi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33315
19.3.21 12:40

Jdu se zaháčkovat, taky by mě to zajímalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
19.3.21 12:45

Mamka si ho objednala, nejdřív velké nadšení, po pár měsících už míň a po roce a pár vypráních z toho byl hnusný hadr takže letěly do popelnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.3.21 13:09

@LenkaN26 myslite ten od Decodoma? Nebo od nejake jine firmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
19.3.21 18:00
@Fishbone10 píše:
@LenkaN26 myslite ten od Decodoma? Nebo od nejake jine firmy?

Ano, ten Decodoma. Mně osobně se to navíc vůbec nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.3.21 18:22

@LenkaN26 tak u nas ho ma tchyne a me se to teda libi, ale prave me zajimalo jestli se da poridit i nejaky jiny za lepsi cenu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14584
20.3.21 01:23

Tchyně má od Happy Koala, asi půl roku a zatím je víceméně spokojená. Nevypadá to úplně špatně, i když tak dokonale jako na propagačních fotkách to nesedí, sem tam se to shrne, i když používají ty upevňovací válečky. Mají Lkovou sedačku, možná na dvoj- a trojsedáku by to drželo líp (na tu Lkovou musíš natáhnout dva potahy, jestli jsem to pochopila správně, tak Lkový potah v kuse nevyrábějí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.3.21 08:42

@Michelle_M je tak to jsem rada, ze ma nekdo i jinou zkusenost nez jen s decodoma :D :D na tyhle stranky jsem taky prave koukala, tak dekuju za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
9.8.21 10:18

@Fishbone10 Zdravím, zkusili jste koupit ten z happykoala.cz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.8.21 12:06

@humanbeing Dobry den, nn, nezkousela. Mam z toho porad trochu strach :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.10.22 11:01

Potah Happy Koala

Objednávali jsme na velkou sedačku U.Sada m+l a m.Na sedačce držela celkem hezky. Bohuzel, možná bohudík nám přišel každý potah jiny odstín. Zbozi jsme poslali zpet, později mi přišel mail, ze jsou ochotni mi poslat polovinu peněz, což jsem pochopitelně odmítla s tím, že jsem jim také vrátila celou objednávku. Pote jsem byla nucena dohledávat doklady o odeslání atd.No děs. Po měsíci nám byly vráceny peníze. Nakonec jsme v Jysku koupili 3 napínací prostěradla, kvalita naprosto srovnatelná a za 1/3ceny, poslouží úplně stejně. Takže za mě potahy z happy Koala nedoporučuji, vlastně ani obchod jako takový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný