Elastický šátek Medley

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
13.7.14 20:02

Elastický šátek Medley

Zdravím holky,
chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s elastickým šátkem značky Medley. Mám 2 měs. holčičku a snažím se s ní šátkování trénovat, bohužel je hodně pohyblivá a v šátku se jí nelíbí zatím. Ale začínám mít dojem, že to bude i tím šátkem. V úvazu kolébka je v takové divné pozici, elastické šátky prý postupem času rychle povolují. Můžete poradit prosím? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
13.7.14 20:12

Ha, kvůli týhle hadře jsem málem celé šátkování vzdala :zed: Rolovalo se to, samo o sobě to bylo úzké a prověšoval se už po šestinedělí :cert:
Poslat dál nějaké nešťastnici (nebo spíš raději rozstříhat na prachovky :twisted: ) a pořídit si něco normálního. Buď pevný šátek nebo si počkat a koupit rovnou nosítko (nedávno jsem viděla dobrou vychytávku na zmenšení manduky, že do ní šlo dítě už od cca 3 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
13.7.14 20:20

Ano, mám ho a je to hadr. Syn se v tom nechal nosit až kolem 4m. Na druhé dítě jsem koupila manducu a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
13.7.14 20:23

Hadra. Vyměnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.7.14 21:42

:x ooo lala…tak to ho okamzite posilam do vecnych lovist! a tak kterou znacku byste mi doporucily? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
13.7.14 22:02
@VenBit píše: :x ooo lala…tak to ho okamzite posilam do vecnych lovist! a tak kterou znacku byste mi doporucily? :mavam:

sla bych uz do pevneho - didymos, girasol, natibaby… Ja mam rada Ellevill.
Znacek a primesi je tri prd… moc, kdyztak koukni na Nosenideti.cz
Je tam i bazar, satku z druhe ruky bych se nebranila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
14.7.14 12:57

A s nositky zkusenosti mate? divala sem se na tu manducu i dalsi na nosenideti.cz a vypadaji superne. akorat ty ceny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
14.7.14 19:55

@VenBit já mám tu manducu a jsem moc spokojená! Asi nejsem šátkovací typ, manducu nandám a jdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí