V nosítku nahá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.7.14 10:47

V nosítku nahá

Zdravím všechny nosící rodiče. Právě se chystáme s malou na koupaliště, a já přemýšlím, jak nás v tomto hicu obléct do autobusu. Ponesu v KIBIm a napadlo mě, že já pojedu jen v horním díle plavek, a malá jen v plíně. Není to blbost? Nebo mám raději nám oběma přidat bavlněnou vrstvu - tričko - nebo jen jedné? :nevim: Normálně míváme obě tričko, ale nechci si ji uvařit… co by bylo pohodlnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
7.7.14 10:48

@neschopná mamka přidala bych slabou vrstvu - budete se jinak na sebe lepit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.7.14 10:49

Ja bych do autobusu jen v hornim dile plavek teda nesla :-) dite bych klidne dala jen do pliny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
7.7.14 10:50

Ideální by bylo asi alespoň funkční tričko pro jednu z Vás (kvůli potu). Ale klidně zkuste i bez trika (raději ho zabal s sebou) a uvidíte - obléknout nebo svléknout se můžete vždy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
7.7.14 10:51

Taky bych malou nechala jen v plínce…jak dlouho autobusem pojedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
7.7.14 10:54

@neschopná mamka
Sobě dej určitě ještě tričko, jak tě to napadlo jet autobusem jen v plavkách? :lol:
Dítě klidně jen v plíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

Do autobusu by mi nepřišlo vhodný jít v jenom v horním dílu plavek. Takže minimálně já bych měla na sobě tílko a i dítě by nejspíš mělo slabé tričko.

• Citovat
  • Upravit
13725

Ja bych teda nahatou nenechavala… Budete se obe potit a lepit na sebe. Vzala bych si tricko a diteti taky dala. Navic si myslim, ze ho nositko muze treba nekde skrabat nebo trochu drit a na kuzi to nebude prijemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
7.7.14 10:57

@neschopná mamka Manžel se ptá, kterým autobusem pojedeš, že by rád viděl ženskou jak jede jen v horním dílu plavek autobusem. Marně mu vysvětluju, že kalhoty nebo sukni mít určitě budeš taky :mrgreen: :palec: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.14 10:59

No v autobusu budem něco málo přes deset minut, ale protože určitě usne, v nosítku bude cca. hodinu. Proto vymýšlím, jak ji nejmíň uvařit.
Nevím proč bych nemohla jet jen v plavkách - staří hnusní chlapi jezdí do půl těla…a že mám jen plavky by ani nebylo vidět - od krku do pasu mám přeci clonu z nosítka… že se budem lepit mi došlo, jen jsem si myslela, že kůže na kůže by víc větrala a nebylo by takové horko…nosítko nedře, ji naháče jsem užvezla a v pohodě, teď jen řeším, že bych ubrala vrstvu i sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.14 11:01

@dorinka01 no sukni mít budu, vzdát i tohle - nejedu busem, a něco si stopnu, to by mě asi vzali i s děckem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
7.7.14 11:01

No teda v plavkach by me vubec nenapadlo jet autobusem :lol: Dkteti bych dala plinu a sobe tricko, obe nahaty by jsmte se na sebe lepily ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
7.7.14 11:03

Mně teda na tom, že by jela oblečená jen do horního dílu plavek (samozřejmě nahoře :lol: ), nepřijde nic divného. Za našich mladých let se to tak nosilo v hicu i do města běžně a nikomu to nevadilo :nevim: Navíc teda přes to nosítko stejně nebude nic vidět, maximálně záda :mrgreen: Ale z čistě funkčního hlediska bych si nějaké lehké triko vzala, protože kůže na kůži s miminkem nebude venku příjemné a bude lepit. Vůbec jsem v takových vedrech nosila docela nerada :mrgreen: Dítko bych nechala asi v tílku, ale může být i jen v plíně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.7.14 11:05

Zabte me, ale nahore jen plavky do busu je neeticke. Vsak ti chlapi do pul tela se ti nelibi, ne? ;-) tak se s nima „nesrovnavej“ ze oni, tak i ty ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.14 11:09

No horní díl plavek bude zepředu kryt dítětem a nosítkem - tedy prakticky bude vidět jen moje hlava a ruce, a vzadu bude batoh - tedy opět nulový výhled. To že nemám tričko budu vědět jen já a dítě. Řešila jsem jen pohodlí kůže na kůži v horku.

edit - neetičnost a neestetičnost vtipný překlep ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí