Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahojky, měl by někdo zájem o hromadnou objednávku šátků Little Frog? Na nabídku se můžete podívat na stránkách http://littlefrog.pl/.
Hezký den ![]()
Ahoj,
já bych zájem měla
Jak by to vycházelo cenově - přepočet na CZK + podíl na poštovným?
@Zabela Ahoj, jde o to, že jsem psala přímo Polskému prodejci, zda by dal slevu při větší objednávce. Ptal se, kolik by bylo kusů, proto se ptám, zda je vůbec zájem, ale na 2 asi nic nekápne
Tak či tak vyjde šátek levněji tam, jen nevím kolik je poštovné zatím.
@Evča Ef Ahoj, zkusila jsem nahodit 1 ks do košíku a ukazuje mi to poštovné od 43 PLN. Celková cena pak vychází skoro stejně jako kdybych si to objednala na ND… překvapivě ![]()
Take jsem se na ty stranky divala. Maji velky vyber barev, coz na ND nemaji.
@Zabela No právě, to jsem si tak myslela
Tak kdybys o nekom vedela, kdo by mel jeste zajem, tak dej vedet ![]()
@Claire7 Hlavně zrovna barevné kombinace, které se mi moc líbí ![]()
Ptala jsem se jich, zda je mozna sleva, i kdyz budou ruzne kombinace typu a velikosti satku a odepsali mi jen, ze mam napsat kolik si predstavuji kusu…
@Claire7 Máš naprostou pravdu… ale možná bychom se mohly obrátit na ND, jestli by nám to neobjednali? Co vím, resp. co jsem se dočetla, tak v případě zájmu i vyhlašují hromadnou objednávku anebo právě dle přání a dostupnosti objednají vzor, který není v eshopu.
Zrovna tak mě zaujaly Girasoly, ale to je cenově jinde…
Edit: ještě mě napadá, jestli to na ND není kvůli tomu, že ty barevný mají nižší gramáž…„Vybíráme pro vás šátky vyšší gramáže, které jsou dostatečně nosné i pro nošení batolat.“
No tak na FB ve skupině Nošení dětí mají teď hromadnou objednávku do 10.7. tuším, tak se nejspíš přidám ![]()
@tvetinka nejsem odborník, je to můj první šátek, ale jsem spokojená
podle holek na fb Nosíme děti patří mezi střed
jako novej byl hodně tuhej.
@tvetinka říkají,že by to měl být šátek na celý nosící období, malej má zatím jen 7t a 5kg a při navázání a i 2-3h nošení o něm nevím ![]()