Manduca - jiné kvalitní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
219
13.6.14 20:58

manduca - jiné kvalitní

Ahoj, prosím o radu. Mám Manducu, ale moc nám nesedí. Můžete prosím poradit kvalitní nosítko? Hodně se mě líbí styl dávání dítěte do nosítka Beco, ale četla jsem že pro děti není moc pohodlné. Je nějaké jiné nosítko s podobným stylem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6726
13.6.14 21:01

Máme Kibi, sedí mi líp než manduca, jde lépe dotáhnout a celkově je takové vychytanější. nosím 16mes dcerku, váží něco přes 10kg :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
13.6.14 21:01

@moby jestli jsi vysoká, mohlo by Ti vyhovovat spíš Ergo. Jinak naslepo kupovat takhle drahou věc je dost ošemetný…zkus (jestli máš možnost) někde vyzkoušet, Praha (Brno) je Brána k dětem, v Brně myslím i Ecocapart a určitě by se dalo podle místa bydliště vyhledat nějaký obchod, co by s vyzkoušením pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
13.6.14 21:02

@moby já jsem si pořídila beco :think: ale mimco se teprve narodí, budu nosit asi od 3.mes..jinak mám babyvak na minimimi šátku se totiž bojim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
13.6.14 21:02

Osobní zkušenost nemám, ale mockrát jsem se dívala na Kibi, šla bych do něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
13.6.14 21:08

@moby zkusila bych vydržet, lépe dítě posadit, zkusit víc poloh na svém těle ( níž, výš dítě ), oblečení taky někdy vadí, plíny ( s látkovou plenou mi v tom dcerka moc dobře nesedí ) a pak řešila jiné. Posunout šráky na víc délek, utahovat. Taky mi to chvíli trvalo, ale teď jsem já i dcera moc spokojená :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
13.6.14 21:10

My máme Kibi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
13.6.14 21:14

Holky, ja budu mit ergo. Mimco ma skoro 8 tydnu, budu jeste potřebovat novorozeneckou vlozku? jinak k tématu-ja mam 180cm a manduca mi nesedla, ergo ano, taky se mi teda ergo libi vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
13.6.14 21:23

@1Luca jojo, souhlasím. než jsme se to pořádně naučili, tak malá řvala a my jsme byli zpocení :D…ale teď už jsme 100% spokojení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
13.6.14 21:25

Chce to vyzkoušet, Kibi, Ergo, Beco nám moc nesedlo. Vyhovovala nám Tula (ale ta je dražší) a Manduca, takže máme Manducu a spokojenost. Bez zkoušení bych do toho nešla.
Jinak zkus stránky www.nosenideti.cz nebo jestli jsi na facebooku, tak tam je skupina Nosíme děti a tam holky určo poradí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
13.6.14 21:28

Liliputi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
13.6.14 21:34

Klidne Beco, proc ne, manzel v nem nosil rad a ta „kapsicka“ je fakt prakticka na odkladani spiciho ditete nebo prehazovani na zada nebo na jineho cloveka :)

Jedine co je fakt ohledne pohodlnosti, tak ze zadova operka je opravdu uzsi a starsim detem uz bohuzel visi nozky dolu… ale do cca roku je to v pohode a furt od kolinka ke kolinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4822
13.6.14 22:09

Ergo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kajale
13.7.14 12:03

Segra ma Ergo a nic jineho by nechtela. My prave zvazujem do budoucna bud Ergo nebo Manducu :)

• Citovat
  • Upravit
12
2.3.16 16:15

Tahle diskuze uz asi neni aktualni, ale mohla bych ji obnovit? Jak ses tehdy rozhodla? Nyni se rozhoduji i ja podobne - mezi manducou a tulou… Beco jsem zamitla, protoze v d-testu se umistilo o nekolik mist hure nez zminena manduca. Dekuji za informaci. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí