Šátek se středovým panelem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3987
11.6.14 21:25

Šátek se středovým panelem

Zdravím šátkovací maminky :mavam:
Rozhodla jsem se, že vyzkouším šátkování teď u druhé dcerky - miminko, 10dní. První jsem nešátkovala, proto jsem v tomhle směru nepolíbená :). Narazila jsem na nosenideti.cz na šátek Liliputi se středovým panelem a moc se mi libí. LILIPUTI Jen nemůžu nějak sehnat zkušenosti maminek, tak co vy na něj? Myslíte, že je pro mě vhodný? A taky, jestli je vhodný na léto? Chci to vyzkoušet, jestli se nám oběma bude šátkování líbit, tak se mi nechce dávat za šátek třeba 1800,–.. tahle cena za Liliputi je pro mě přijatelná…
díky za vaše rady a šátkování zdar :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
11.6.14 21:28

Já nosila v klasickým elastiku, teď už jsem teda donosila, malá už je na to dle mýho velká… Umím dva uzle, ty mi stačily. Šátek obyčejnej, bez nějakých „vymožensotí“… Já bych to tam měla asi spíš na škodu bych řekla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848

Nebo mrkni do inzerátů, já ten svůj měla zveřejněn, no už jsem to smazala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi

Já bych elastický nekoupila, je jen pro malá miminka, pak se prověšuje.. koupila bych si použitý pevný, já měla Storchenwiege Leo z druhé ruky a šátkovala jsem hned, nebyl vůbec neforemný :-)

• Citovat
  • Upravit
2630
11.6.14 21:29

Já nad šátkováním taky přemýšlím, každopádně na tohle jsem dneska narazila, tak mrkni, aspoň bys vyzkoušela, jestli ti to vyhovuje :) http://www.vbavlnce.cz/…u-a-nositek/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.6.14 21:31

@Ewista elastik na mimi v pohode pokud se ti libi i cenove jdi do nej.
Na leto je ok, jen v uplne nejvetsich vedrech to bude hodne latky, protoze je pomerne dlouhy a nekam to budes muset dat. Ale tak s mimcem na tele se vzdycky budes potit vic nez jen v tilku s tim je potreba pocitat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
11.6.14 21:33

Měla jsem Liliputi bez toho panelu a na malé miminko byl fajn. Ale elastický šátek prostě není na moc dlouho…Později jsem si pořizovala i pevný. Ale já teda koupě elastiku nelituju, dost mi usnadnil začátky a dcera byla hodně nosící, takže oba šátky byly využity hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
11.6.14 21:57

Díky holky :) Malá má 3,4 kg, tak si řikám, že by nám snad něco vydžet mohl (uvádějí nosnost až 15 kg-to už nosit nebudu teda :) )…nejdůležitější je, aby vyhovoval a byly jsme obě spokojené a splnil svou funkci, ale fakt se mi líbí, zamilovala jsem se do něj na první pohled :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13741
11.6.14 22:00

Ono nejde o nosnost, jde o to, že elastik ti vydrží tak 2-3m, potom ti začne vadit, jak se prověšuje, nedá se pořádně utáhnout a tak. Takže na začátek ano, ale že bys ho využila jako jediný, s tím nepočítej.
Každopádně ale kvalitní pevný šátek z druhé ruky se dá sehnat i třeba za 1000 ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
11.6.14 22:04

@AnastazieB To vydrží tak málo? :roll: Já vím, že se dá sehnat, ale vzhledem k tomu, že nemám žádný zkušenosti, přišlo mi, že elastik pro mě bude nejlepší volba a usnadní mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13741
11.6.14 22:09

Ano, vydrží tak málo, s těžším a větším dítětem už to prostě není tak pohodlné. A to ještě jsou rozdíly i mezi elastickými, některý je pevnější, některý pružnější. Nevím, jak si stojí Liliputi s panelem. Já jsem měla Moby, který je pevnější a měnila jsem asi ve 3m, už mi to vadilo.

Ale myslím, že na začátek je dobrý, trochu ti to vázání usnadní a až si budeš jistější, tak z pevného budeš mít jenom radost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13741
11.6.14 22:12

A ještě jsem našla toto http://www.nosenideti.cz/…iewtopic.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
11.6.14 22:17

Elastik je na chvili, prcek se ti zacne provesovat…kup bud pouzity…a jestli chces novy tak za rozumnou cenu a dobra kvalita je treba natibaby…vyjdou kolem 1500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
13.6.14 12:18
@AnastazieB píše:
Ono nejde o nosnost, jde o to, že elastik ti vydrží tak 2-3m, potom ti začne vadit, jak se prověšuje, nedá se pořádně utáhnout a tak. Takže na začátek ano, ale že bys ho využila jako jediný, s tím nepočítej.
Každopádně ale kvalitní pevný šátek z druhé ruky se dá sehnat i třeba za 1000 ;-)

přesně tak, tu nosnost ten šátek má, ale pokud jsi nikdy nenosila, tak věř zkušenějším nosičkám - fakt se to po dvou měsících začne prověšovat a ty budeš kupovat novej šátek!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí

Baby vak