Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Zdravím, zajímalo by mě jestli je manduca použitelná i s hodně velkými prsy (velikost H-J) a jestli jste jí někdo s takovými proporcemi využíval, nebolí pak z toho záda?
Díky za postřehy
@ppalea mám obr prsa, nosila jsem v manduce málo, právě kvůli zádům, kombinovala jsem se šátkem a hned jak trošku povyrostou děti, tak míří do babyvaku od pechů na bok.
@suricata @Lili5 díky.. já mám porád pocit aby se tam to prtě nejak nedusilo pres ty prsa..
A od kolika měsíců jste nosily?
Není lepší to dítě dát do kočáru
..tahat se s ním v břichu a ještě 3 roky po narození..
, ale tak každýho věc..chápu „praktické“, ale i tak ![]()
@Deníííí ne všude se člověk s kočárem dostane, ne vždy se mu chce s kočárem jezdit…
@Deníííí tak ono je to podle toho kde zijes. Treba do MHD v Praze je manduca idealni. Nebo kdyz nemas v dome vytah a musis kocarek snaset ze schodu a potrebujeste si jen pro neco vybehnout - opet manduca idealni volba. Synovi nedela problem v ni spat, takze my jsme s manducou urcite spokojeni ![]()
@Deníííí tak mám miminko rozhodně ho nehodlám tahat do tří let, můj dvouletej má ted 15 kilo, toho bych neutáhla už ted.. Ale chodí rád na houby a neumim si predstavit jak rvu kočár lesem.. ![]()
@ppalea ahoj, kamarádka má uršitě 7ky a nosila v manduce dlouho, malá tam byla šťastná, byla na vypolstrovaném
nebyl problém. Záda bolí i mě, a to mám prsa zapošitý nulky
když dítě povyroste a má před těch 7 kilo, už je to nálož ![]()