Nosítko Mucibi, nemáte zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
167
27.4.14 08:05

Nosítko Mucibi

Ahoj holky,

zvažuji nákup nosítka. Šátek nechci. Přítel by ho na sebe nevzal. Již delší dobu pokukuji na netu na Manducu, Ergo atd. Teď mne zaujala nosítko Mucibi. Hledala jsem recenze, ale nic nenašla. Nemáte někdo zkušenosti? Nosítko chci využít hlavně v létě na tůry a pak na nákupy a cestování v mhd, kdy se mi nechce tahat kočár ;)

Děkuji za odpovědi. Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
27.4.14 08:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
27.4.14 09:09

@Mar ket ja mam teda manducu a za mne spokojennost, nevim jestli uz detatko mate nebo cekate, ale manducu muzes vyuzivat temer od narozeni (ma novorozeneckou vlozku) vyhoda je ze se pak da detatko nosit i na zadech coz u toho jak pises nevim jestli jde. vetsi dite je uz na brisku nespokojene. koupila bych osvedcenou znacku
pak jsou snad jeste dobra nositka KIBI ale nemam stim zkusennost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9163
27.4.14 09:16

Za ty prachy bych do něho šla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
27.4.14 10:41

@ivana-domca Tam bohužel není nic o Mucibi :(
@superandrysek Synovi budou za chvíli tři měsíce, chtěla jsem koupit Manducu, ale pořád to oddaluju a oddaluju a syn roste a roste, takže nebudu potřebovat nosítko, který je přímo od narození, proto koukám na to Mucibi, které se mi líbí a cenově je docela fajn
@pannda No právě, ta cena, vypadá lákavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
27.4.14 11:00

@Mar ket jé promiň ta první maminka hodnotí nositko Chico a ne to tvé :oop:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
24.6.15 22:24

Dobrý den,
máte, prosím, některá aktuální zkušenost s tímto nosítkem?
A ještě lépe třeba i porovnání s Manducou nebo Ergo?
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
24.6.15 22:26

@Ellie_II Bohužel, já jsem nakonec koupila Kibi a jsem nadmíru spokojená. Synovi je 16M a nosím ho občas i teď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.6.15 23:40

@Ellie_II Já mám a jsem spokojená :) Za ty peníze je to dobrá volba. Koukni ještě na fb do skupinky nosíme děti, tam je dost ohlasů i na Mucibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
29.6.15 20:52

Děkuji za reakce. Pořád se nemůžu rozhodnout.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
14.7.15 22:03

Prosim prosim nemate zkusenosti s nositkem mucibi? jr kvalitni? nosi se v nem dite dobre? popruhy ok? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
14.7.15 23:13

Mucibi neporadím, neznám, přijde mi jako napodobenina Erga. Koukni na nosítko Love and Carry http://www.loveandcarry.cz/nositka/ , je cenově fajn a chválené, ale osobní zkušenost nemám, já radši šátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
14.7.15 23:31

@letenia Love and Carry jsem zrovna dneska drzela v ruce. Zaroven jsem srovnala s manducou. Takze muzu s klidnym svedomim rict, ze je to teda uzasne nositko za super cenu a nemit manducu, tak jdu do nej (polovicni cena, krasne vzory + ja navic testovala to AIR s tou sitkou a fakt luxus pro prcka, ze muze vetrat zada). Pisou vetsi sirku mezi nozkama, ale co jsem to na sebe polozila, tak mi to prislo siroke stejne. Prezky vypadaji solidne, to velke ma pojistku + gumicku, takze i eliminovane riziko padu pri rozepnuti a nastavovani slo pekne jako u manducy. @rences Urcite doporucim vice jak napodobeniny Erga ci Manducu z aliexpresu. Co se tyce Mucibi taky vypada dobre, ale jak jse tak rychle koukla, nema asi kapucku, coz Love and Carry ma a fakt se hodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
15.7.15 07:55

Ahoj holky diky moc za rady, ty nositka LC jsou moc hezky i to barevne provedeni je bomba ;) no uvidim, mam strach z toho, aby se to nerozeplo a nespadl mi malej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí