Od kdy nosítko Kibi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
840
13.4.14 08:14

od kdy nosítko kibi

Zdravím majitelky nosítka kibi či jiného podobného ergonomického nosítka. Chtěla bych toto pořídit pro svoji 3 dceru. Jsou jí 3 měsíce, mám ještě počkat nebo uz mužu pořídit?
Můžete se prosím podelit o své zkušenosti případne doporučit jiné nosítko?
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17630
13.4.14 08:21

Hmm :think: Píšou tam od čtyř měsíců, ale připadá mi to jako Manduca a ta se může od narození. Ale ta má novorozeneckou vložku. Asi to pro menší miminko nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
13.4.14 08:31

Já ho zkoušela na půlroční dítě v bráně k dětem a tam mi bylo řečeno, že sice výrobce uvádí od 4 měsíců a některé maminky ho pro malé děti používají, ale že dost často špatně sedí a je lepší až pro batolata. Že určitě je lepší Manduca. Taky že líp seděla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
13.4.14 08:44

Já používám kibi od těch cca 3-4 měsíců. Spíš šlo o to, že dřív tam měla špatně nohy a musela dorůst.
Pokud máš v plánu ho pořizovat, tak ho můžeš pořídit klidně dřív. A zkoušet. Až to půjde, tak to půjde. Ono se doma neztratí :lol:
@jessikka no nejde jen o ty měsíce. Malá měla ve 4. měsících 8 kilo, takže se v nosítku určitě neztrácela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
13.4.14 08:50

@tamata no prodejce ho pujčuje na vyzkoušení za 10% ceny… tak právě zvažuju, jestli už máme zkoušet, nebo mám jeste počkat. nechci to kupovat, kdyz se tam treba malé nebude líbit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
13.4.14 09:01

@tamata Jo to je možné, výjimky a extrémy jsou vždy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13711
13.4.14 09:17

Je potreba to vyzkouset, jinak to nezjistis. Zalezi, jak je dite velke a tezke, malinke bude muset vyrust, velke dite tam muzes dat driv. Takze to takhle rict nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
13.4.14 09:40

Já kibi používala asi od 4 měsíců až malé dorostly nohy a kolínka měla v nosítku ohlá tam kde měla mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
13.4.14 09:45

Dekuji za rady… malá ma cca 62 a tak 5,8kg takže asi jeste počkáme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
13.4.14 09:57

@Mamina A nositko jsme pouzivali cca od tech 4 mesicu. Mame drobnejsi dite, ted na roce ma 8,5 kg a 73 cm. Byl jediny problem, ze ji skrtila ta latka mezi nohama a to to mela vse utazene na minimum. Vyresili jsme to tak, ze mela pod zadeckem asi dve srolovane latkove pleny, tim byla vys, nic ji netlacilo a nohy mela do M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
13.4.14 14:28

Kibi mame asi od 5 mesicu, nevim presne, kazdopadne musis vyzkouset. Kazdymu sedi neco jinyho, mne jenom Kibi a trochu Manduca, ale ta neni tolik variabilni.

• Citovat
  • Upravit
840
13.4.14 16:52

Jj já jsem rozhodnutá pro kibi a práve jak uz jsem psala, vyrobce pujčuje za nejaký peníz na odzkoušení, ale asi tedy jeste počkáme i na to zkoušení aspon do toho 4 mesíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí