Nosítko pro velké děti

7257
20.5.14 15:21

nosítko pro velké děti

Uvažuji o koupení nosítka. Chci nějaké do 20 kil a za rozumnou cenu. prosím máte některá zkušenost právě s tímto? nikde není napsaný název nosítka. žádný prodejce ho neuvádí, ale láká mě ta cena, která se pohybuje okolo 700,– což je zase možná i podezřele málo :think: co myslíte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
20.5.14 15:24

http://www.nosenideti.cz/clanek.php?…

Je možné, žeje to čínský fejk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
20.5.14 15:25

Osobně bych bych raději koupila nějakou jetou Manducu. Tohoto bych se bála už jen z hlediska bezpečnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
20.5.14 15:25

A Ergo a Manduca a spol mi přijde na roční dítě malé, tam už je lepší se poohlížet po batolecím nosítku, bude to pohodlnější prooba zúčastněné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.5.14 15:31

Ale tohle má být i batolecí, však je do 20 kil. No prodávají ho tu i maminy a emiminu, tak právě nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
20.5.14 15:33

Manduca je mala, sice uvadeji do 20kg, ale to je nosnost. dite tak od 1,5-2 let se tam vejde, ale jo pro nej hrozne nepohodlne.

syn se ted nosi u taty na zadech ve Skaldinu - muzu jen doporucit!! ma 3,5 roku, 15,5kg, 100cm. pohodlne pro oba. mame ho z druhe ruky.

poohlidni se v bazarech, jestli jsou ceny za nove nositko neunosne… nebo dej poptavku do bazaru na nosenideti.cz - urcite ti nekdo neco nabidne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.5.14 15:34

@cherubínek doporučuji: ergonomické nosítko Boba Carrier 3G Tweet-fakt naprostá spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
20.5.14 16:10

Doporučuju Kibi (rostoucí!), Skaldino nebo Petit Pandu.

Na ročního už Ergo a Manducu nebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
20.5.14 16:13
@cherubínek píše:
Ale tohle má být i batolecí, však je do 20 kil. No prodávají ho tu i maminy a emiminu, tak právě nevím :nevim:

Na váhu jo, ale na velikost dítěte je to k prdu, mám doma manducu, šířkou vyhovovala tak do 15 měsíců, pak začnou nožičky viset víc dolů, protože látka není od jedné podkolení jamky k druhé, může z toho mít nožičky otlačené, jak visí částečně dolů, nohy se víc bimbají, to snižuje tobě komfort nošení.
Nemluvě otom, když mi trochu větší dvouleťák usnul v metru, nahodila jsem ho na záda do manduky, on furt spal, jenže nešlami zajistit hlava kapuckou, zádová opěrka byla krátká a kapucka mu dosahovala ani nedo půlky zad. S batolecím nosítkem by se to nestalo.
Já teda skoro nepoužívám kočár, nošení mi přijde mnohem praktičtější, tak je možné, že jsou moje požadavky na nosítko trošku vyšší než běžný standard :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
20.5.14 17:08

To na obrázku je Čínská napodobenina Erga. V Číně se dá koupit za 300kč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
20.5.14 19:29

Přesně tak, normální nosítka už jsou na roční většinou malá. Sice ne nosností, ale šířkou a výškou zádové opěrky. Zkus Kibi anebo pak už batolecí nosítka - Panda, Boba, Skaldino…

Já mám Kibi a nosím příležitostně 3.5 letého syna (13kg/95cm) a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.5.14 08:08

Všem moc děkuju za radu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.5.14 15:47

Tak holky, koupím to KIBI, recenze jsou super, všichni si ho pochvalují :palec:, jen ta cena, ta je teda vysoká, ale důležitý je tělíčko synka aby mu bylo dopřáno to nej :mrgreen: a hůrá netahat kočár až půjdu pro staršího do školky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
21.5.14 21:30

@cherubínek určitě ho zas dobře prodáš, neboj ;) Je nové, použitá se ještě moc neprodávají, takže určitě bude rychle pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí