Funkční oblečení do nosítka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17630
27.6.14 07:21

Funkční oblečení do nosítka

Zdravím nosičky :mavam: Rozhodla jsem se nejmladšího prcka spíš nosit než vozit, ale nevím co obléct v létě. Má někdo nějaké konkrétní typy na materiály a značky? Jestli radši moira nebo merino :nevim: Fakt tápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5315
27.6.14 07:25

Na léto nic speciálního nemám, podle počasí vrstvím, pokud je vedro, tak má jen bodýčko a v tašce nesu jedno či dvě náhradní na převlečení, aby byl kluk v suchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25075
27.6.14 07:26

Já měla pro sebe i malou tričko Moira, mezi nás plínku - na doporučení tady. Ale bylo to hrozný, plínka mezi námi hned mokrá, necítila jsem se dobře. Radši jsem nosila bavněná trika, malá taky a prostě jsem nás obě po každém nošení převlíkla. Nosila jsem denně, malá jinak nebyla schopná spát.
Koukni ke mě na bazar, prodávám to tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.6.14 07:41

@Antonie Bolavá nosím obyč bavlnu. Je to nejpříjemnější a do manducy ji oblékám spíš méně, protože se zahřejeme navzájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
27.6.14 07:44

Pro mimino jsem měla merino triko a gatě, přes to jsem dávala bavlněné. Pro sebe jsem neměla, ale ocenila bych :-D Malá byla i ve vedru krásně suchá a nikdy si nestěžovala :) Pro syna mám body z moiry a taky funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
27.6.14 07:46

Gladys doporučovala Moiru „Extra light“ nebo tak nějak, že prý je nejlepší, ale osobní zkušensot nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.6.14 07:53

Já se právě bojím aby se nepřehřála a potom mi zpocená nenastydla. Tak jsem myslela to merino. Starší dítě bych ani neřešila, ale že je tak maličká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
27.6.14 07:55

Hodne se chválí bambus, připadne vlna s hedvabim. Ja jsem teda výjimka, mbe je v bambusu horko. :-)

• Citovat
  • Upravit
17630
27.6.14 07:56

@Etcetera78 jj, extremelight, právě na to koukám. Jinak myslíž že teda moira i merino funguje stejně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.6.14 07:56

@Etcetera78 jj, extremelight, právě na to koukám. Jinak myslíž že teda moira i merino funguje stejně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
27.6.14 08:03

@Antonie Bolavá syna tolik nenosím a ve vedrech ještě nebyl, tak to nedokážu tak porovnat. On má atopický ekzém a při tom se vlna nedoporučuje, proto jsem koupila tu moiru. S tím merino trikem a gatěma jsem byla spokojená maximálně (triko bylo merino a hedvábí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68830
27.6.14 08:07

Mam rada bambus, je to prirodni material a hezky chladi, v lete z nej mame i tenke deky pro celou rodinu. Ale tak samozrejme to neznamena, ze ve velkych vedrech telo na telo se miminko nebude potit, jen to lepe odvadi vlhkost a neni to umelina. Bavlna fajn, ale proste to pak nacuca. Zas ale stoji oproti bambusu par korun a da se casto prevlekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
27.6.14 08:07

@Antonie Bolavá Ne urcite ne… ja bych teda merino v lete naprosto nosit nemohla, podle mne se termoregulacni vlastnosti vlny precenuji. Ta moira uzasne rychle schne, to je podle mne jeji hlavni plus.

• Citovat
  • Upravit
Elenloth
27.6.14 08:36

@Antonie Bolavá Mám moira extremelight takove dupačky bez rukávu s dlouhou nohavičkou. Jsou fajn na největší vedra. Ale pokud mám funkční triko i na sobě, tak se plína mezi nás hodí, aby se voda měla kam vsakovat. Ta Moira ohromně rychle schne, což je výhoda.

• Citovat
  • Upravit
31379
27.6.14 08:41

@Antonie Bolavá já se zamilovala do bambusu…super body, trička a tepláčky šije Anavy, ani propocený nestudí. Nebo pak dobrý oblečení dělá Bamboolik, ale body nemá, pro děti jen punčocháče a trička. Mám od Anavy koupený i body z merinovlny, ale nevím, zda a kdy si ho troufnu jí dát, mě přijde, že to kouše prostě :oops: Ale ten bambus, no to je pohááádka :* Navíc se skvěle udržuje, nemusí se žehlit, suché je to hned a taky jsou mmch. moc pěkný, žádný režný „funkční“ záležitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí