V nosítku nahá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5730
7.7.14 11:10

@dani24687 Vždyť bude mít na břiše nosítko. :-D Takže stejně nic vidět nebude. Trika se také dělají s velkými výstřihy na zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
@neschopná mamka píše:
No v autobusu budem něco málo přes deset minut, ale protože určitě usne, v nosítku bude cca. hodinu. Proto vymýšlím, jak ji nejmíň uvařit.
Nevím proč bych nemohla jet jen v plavkách - staří hnusní chlapi jezdí do půl těla…a že mám jen plavky by ani nebylo vidět - od krku do pasu mám přeci clonu z nosítka… že se budem lepit mi došlo, jen jsem si myslela, že kůže na kůže by víc větrala a nebylo by takové horko…nosítko nedře, ji naháče jsem užvezla a v pohodě, teď jen řeším, že bych ubrala vrstvu i sobě

no prave. Je dost nechutne takhle videt chlapi. Videt takhle zenskou je snad jeste nechutnejdi. Klesla bys na jejich uroven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700

@neschopná mamka
Kůže na kůže v horku = ještě větší horko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404

@neschopná mamka tak to by asi slo :-D a nebude to neprijemny ten batoh na holych ramenou…? Sobe bych i tak lehke triko dala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.7.14 11:12
@neschopná mamka píše:
No horní díl plavek bude zepředu kryt dítětem a nosítkem - tedy prakticky bude vidět jen moje hlava a ruce, a vzadu bude batoh - tedy opět nulový výhled. To že nemám tričko budu vědět jen já a dítě. Řešila jsem jen pohodlí kůže na kůži v horku.edit - neetičnost a neestetičnost vtipný překlep ;)

Jooo neesteticke je lepsi vyraz :mavam: i kdyz ja mela na mysli spise etiketu. Spaacek a tak :-D:-D:-D

Příspěvek upraven 07.07.14 v 11:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
7.7.14 11:13

@neschopná mamka Já mu to říkala, že nepojedeš nahá úplně :roll:
Ve si horní díl plavek, přes to lehounké tílko a malou jen do plínky a nosítka. Bude vám příjemně a nebudete se lepit, jo a nezapomeň tu sukni :jazyk:
Kdyby odpoledne přišla bouřka budeš ráda, že nepojedeš nahá zase zpět a vem malé raději sebou tričko, pokud se ochladí ať máš do čeho ji obléknout a já stejně nechávala prcky vždycky i ve vodě v bílém tričku proti sluníčku ač byli namazaní krémem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
7.7.14 11:17

8o jet někam jenom v horním dílu plavek? No to docela zírám… přijde mi to fakt nevhodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.14 11:22

Že tolikpobouří, žebych jela jen v horním díle plavek - víte jak vypadá nosítko? Obrovský obdélník bavlněné látky, který sahá nosiči cca od ramen, po pás + v tom je ne zrovna malé dítě. Na zádech batoh. Opět něco, co sahá od ramen do pasu…dole budu mít sukni pod kolena.
A na koupališti - nevím jak vy, ale já si péřový kabát po kotníky před vstupem do vody normálně svlékám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
7.7.14 11:25

Bože některé jste fakt divné, v dnešní době, kdy se nosí úplně všechno, tak řešíte vrchní díl plavek, který ani nepůjde vidět? Co říkáte na cyklistky ve sportovních podprsenkách, na krátká trička, která zakrývají jen prsa a podobě? A to, že chlupatí smradlaví chlapi chodí bez triček je v pohodě co? Jestli spíš tady někoho nežere, že ženská po dítěti může jít jen v plavkách :think: Zakladatelko, já bych si vzala aspoň tílko, přece jenom kůže na kůži nebude moc příjemná a odpoledne mají být bouřky, tak bych malé něco přibalila kdyby náhodou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.7.14 11:26

@Deninina ne to je nechutne, to neni v pohode ;-) v plavkach muze jit zenska i po peti detech :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
7.7.14 11:28

Já teda v létě normálně potkávám ve městě mladé holky jen v horním dílu plavek (+ teda kraťasy nebo sukně,), navíc i bez nosítka :-) a nepřipadá mi, že by to někoho pobuřovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.7.14 11:28
@neschopná mamka píše: Že tolikpobouří, žebych jela jen v horním díle plavek - víte jak vypadá nosítko? Obrovský obdélník bavlněné látky, který sahá nosiči cca od ramen, po pás + v tom je ne zrovna malé dítě. Na zádech batoh. Opět něco, co sahá od ramen do pasu…dole budu mít sukni pod kolena.
A na koupališti - nevím jak vy, ale já si péřový kabát po kotníky před vstupem do vody normálně svlékám…

nechápu proč se teda ptáš na názor, když máš jasno?
já bych jen v plavkách nejela.. plavky jsou určené na pláž a na plavání ne na cestu autobusem…
z čistě funkčního hlediska bych mezi sebe a cokoliv - batoh, nosítko atd dala savou vrstvu.. tj tričko, tílko které pak vyperu.. jinak se ti pot vsákne přímo do nosítka a dá se to prát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
7.7.14 11:29

@Deninina plavky na koupluste, sportovni podprdu na kolo, tricko do autobusu, perovy kabat na zimu, vecerni saty do divadla. Neni natom nepochopitelneho nic, jen zapojit hlavu a obleci se vhodne prostrefi, ve kterem se nachazim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.7.14 11:30
@neschopná mamka píše: Že tolikpobouří, žebych jela jen v horním díle plavek - víte jak vypadá nosítko? Obrovský obdélník bavlněné látky, který sahá nosiči cca od ramen, po pás + v tom je ne zrovna malé dítě. Na zádech batoh. Opět něco, co sahá od ramen do pasu…dole budu mít sukni pod kolena.

plavky jsou určené k bazénu, na pláž… už začínám chápat, proč na hotelu měli velké cedule s upozorněním, že po hotelu se nesmí chodit v plavkách.

• Citovat
  • Upravit
49159
7.7.14 11:30
@Deninina píše:
Bože některé jste fakt divné, v dnešní době, kdy se nosí úplně všechno, tak řešíte vrchní díl plavek, který ani nepůjde vidět? Co říkáte na cyklistky ve sportovních podprsenkách, na krátká trička, která zakrývají jen prsa a podobě? A to, že chlupatí smradlaví chlapi chodí bez triček je v pohodě co?Jestli spíš tady někoho nežere, že ženská po dítěti může jít jen v plavkách :think: Zakladatelko, já bych si vzala aspoň tílko, přece jenom kůže na kůži nebude moc příjemná a odpoledne mají být bouřky, tak bych malé něco přibalila kdyby náhodou :)

ne není to v pohodě a myslím že to v pohodě nepřijde snad nikomu, to že někdo něco nějak někam nosí neznamená, že je to tak v pořádku
a k té závisti.. a figuře po dítěti..no jak jinak… klasický argument

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko