Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@dani24687 No ti chlapi nechutní jsou, to jo
A ženská se 150 kg ve vrchním dílu plavek taky nebude asi nic moc
Ale jestli na to mám postavu a navíc nic nepůjde vidět, tak klidně i bez toho vrchního dílu plavek ![]()
@malinika píše:
Já teda v létě normálně potkávám ve městě mladé holky jen v horním dílu plavek (+ teda kraťasy nebo sukně,), navíc i bez nosítkaa nepřipadá mi, že by to někoho pobuřovalo.
ovšem o vhodnosti se dá polemizovat.. jistě to nikoho nepobouří, počítám že obzvlášť muže ne..ale oč hezčí je taková slečna v lehkých letních šatech..
@Deninina píše:
@dani24687 No ti chlapi nechutní jsou, to joA ženská se 150 kg ve vrchním dílu plavek taky nebude asi nic moc
Ale jestli na to mám postavu a navíc nic nepůjde vidět, tak klidně i bez toho vrchního dílu plavek
Tak postava, to je uz na jine tema. S tebou souhlas, ale porad to nemeni nic na tom, ze plavky k vode a triko do busu. Ale zakladatelka at si samo dela co chce, tu kazdy pouze vyjadri svuj nazor. A to, jak by to resil on sam.
@dani24687 No to ano, taky jsem napsala, že bych si to tílko vzala, ale určitě ne proto, abych náhodou nikoho nepobouřila. Raději plavky v buse, než lezoucí prd*l z minisukně
Druhá věc je, že nejsem exhibicionistka a nemám ráda, když na mě někdo zírá, takže bych zvážila i tento problém
Ale každopádně, kdybych někoho takhle viděla ( a že už jsem hodně takových viděla) tak je mi to šumák. Oblečení jako oblečení, lepší než smrdět potem ![]()
@Deninina mne je taky sumak, jak kdo chodi. Ale srovnavat se ma vzdy s tim lepsim a ne s tim horsim - upoceni chlapi, lezouci rit atp. ![]()
![]()
![]()
![]()
Ještě mě tak napadlo, že taky záleží, kde člověk bydlí. Teď bydlím na vesnici, tady to fakt člověk neřeší, v mém rodném městě, jsem si taky nevšimla, že by to někdo řešil, ale bydlet v Praze a vidět na Václaváku borku v plavkách, tak se asi taky zasměju ![]()
Mám taky Kibi, ale ve vedru moc nenosím. Každop ten nápad jet jen v horním dílu plavek chápu, taky by mě to možná napadlo v tomhle počasí, ale ne, lepší bude bavlněná vrstva pro tebe a mimčo jen v plínce, ať z vás nekope pot na podlahu autobusu ![]()
Nejde mi o dresscode autobusu, ale o nesení dítěte. Jestli je pohodlnější savá vrstva bavlny triček mezi nás, či kůže bude lepší. K doplnění jsem popsla, že vidět ze mne moc nebude, a pohoršovat bych neměla.
Své odpovědi jsem si našla. děkuji.
@dorinka01 píše:
@neschopná mamka Manžel se ptá, kterým autobusem pojedeš, že by rád viděl ženskou jak jede jen v horním dílu plavek autobusem. Marně mu vysvětluju, že kalhoty nebo sukni mít určitě budeš taky![]()
![]()
@neschopná mamka píše:
No horní díl plavek bude zepředu kryt dítětem a nosítkem - tedy prakticky bude vidět jen moje hlava a ruce, a vzadu bude batoh - tedy opět nulový výhled. To že nemám tričko budu vědět jen já a dítě. Řešila jsem jen pohodlí kůže na kůži v horku.edit - neetičnost a neestetičnost vtipný překlep
Neuvažovala jsi o tom, že nejpohodlnější by bylo, kdybyste byli všichni nazí? Pokud ti jde jen o pohodlí kůže na kůži, tak se nikterak nežinýruj. Jinak kdyby ti šlo i o ostatní cestující, tak samozřejmě něco lehkého tělo určitě unese.
@Kobliha51 píše:
Neuvažovala jsi o tom, že nejpohodlnější by bylo, kdybyste byli všichni nazí? Pokud ti jde jen o pohodlí kůže na kůži, tak se nikterak nežinýruj. Jinak kdyby ti šlo i o ostatní cestující, tak samozřejmě něco lehkého tělo určitě unese.
Já jsem jednou potkala pár - chlapa a ženskou v plávkách v metru. Jako recese dobrý.
. A na ceduli na jednom hradě bylo napsáno, že vstup v plavkách zakázán. Jinak jsem se koukla na netu na to nosítko a fakt nic není vidět.
Ja osobne bych si vzala tricko z funkcniho materialu (moira apod), zaprve kvuli odvodu potu a zadruhe kvuli dreni popruhu batohu a nositka. Urcite bych si nebrala tilko se spagetovymi raminky, kdyz je pres nej popruh tezkeho batohu ci nositka s tezsim ditetem, dre to jak blazen.
Mmch ted jsem se vratila z trempu (vedro, odlehle konciny, takze dresscode nulovy) a nosila jsem prave moira tricko, pod batoh idealni ![]()
Příspěvek upraven 07.07.14 v 12:13