Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj ![]()
Jakou mate prosím zkušenost s elektrickou odsávačkou hlenů? Popřípadě kterou elektrickou by jste mi doporučily? ![]()
Tu na vysavač doma máme… ale jde mi o to, že kdyby bylo třeba v noci odsávat.. nechci zapínat vysavač … první dcera se vysavače boji a v noci by měla z toho šok… takže přes noc potřebuji něco méně hlasitého, ale aby to odsávalo dobře ![]()
Předem děkuji ![]()
Mám na baterky a nic moc. Spis na hodně tekutinu rýmu a aby si už větší ditko odsalo samo. Odsavam přes pusu.
Dcera měla zadní rýmu - takové ty hnusné táhlé sople, co drží jak přibité (pardon za popis.) A jediné čím jsem je vytáhla, byla manuální odsávačka.
Trošku pomáhala ta na vysavač, ale ty na baterky mají fakt slabý tah a odsají jenom tu vodovou část, ten zbytek tam nechají.
@LilyJane Manuální? To je ta, která se tahá přes pusu nebo ještě jiná? Jinak děkuji ![]()
@hospodki Děkuji ![]()
Takže ve výsledku ta drahá (kolem 1000-1500) je na prd..
@Denny97 přesně. Nejlepší je klasická. Taky name na vysavač- nosatko myslím?
A ten se sunda ta koncovka do hubice a tahat pusou trubicku. Me se s tím i lip manipuluje když se pak vrti a nebudi je ten zvuk. Než si stihnout všimnout, tak je po vsem
@hospodki Děkuji
já po první dceři mám právě tu do vysavače a pak tu co se tahá pusou.. ![]()
Ale říkala jsem si.. jestli nebude lepší elektrická.. takže jak vidím… zbytečně bych střelila x peněz do vzduchu a nic z toho ![]()
Takže dobře, že jsem se zeptala … můžu to utratit někde jinde
![]()
@Denny97 Jop, ta co se tahá pusou ![]()
Ono je fakt lepší se u takových věcí zeptat. Protože existuje tolik blbin co se dají koupit a 3/4 z nich jsou jenom vyhazování peněz.