Poponášítko zkušenosti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
970
2.10.22 19:57

Poponášítko zkušenosti

V Maďarsku jsem snad u každé druhé maminky mladších chodnících dětí viděla kolem pasu „poponasitko“ viz foto. U nás jsem to nikdy na nikom neviděla, syn je tvrdohlavy, 14 měsíců, 10kg zásadně chce jít tam, kam nejdeme, takže často prave poponasim, jsem dost drobná, tak bych si ráda nějak ulehcila. Nemáte zkušenost? Moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18571
2.10.22 20:09

@Mamca_1234 nevim jestli u nás vůbec sezenes. Není to ergonomicke. Na rychle poponaseni je Ring Sling - krátký satek s dvěma kroužky. Případně ombuhmino - nositko bez bederaku, takže je malé a skladne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
2.10.22 20:10

@hospodki už jsem našla několik eshopu i druhů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.10.22 20:10

@Mamca_1234 kup si RS a máš klid.. do tohoto bych fakt nešla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68920
2.10.22 20:12

Taky hlasuji pro ring sling.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18571
2.10.22 20:12
@Mamca_1234 píše:
@hospodki už jsem našla několik eshopu i druhů :)

Ok, já se po tomhle vůbec nepidila, protože za me je to velké a neskladne, neergonomicke. Za me nejlepší RSko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
2.10.22 20:17
@Mamca_1234 píše:
V Maďarsku jsem snad u každé druhé maminky mladších chodnících dětí viděla kolem pasu „poponasitko“ viz foto. U nás jsem to nikdy na nikom neviděla, syn je tvrdohlavy, 14 měsíců, 10kg zásadně chce jít tam, kam nejdeme, takže často prave poponasim, jsem dost drobná, tak bych si ráda nějak ulehcila. Nemáte zkušenost? Moc dekuji.

s takto velkym děckem už to bude pěkně na nic, stejně ho budeš muset držet. to už je lepší rs šátek. nebude to pohodlné ani tobě, ani děcku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
2.10.22 20:23

Jestli to je nebo není ergonomické je asi úplně vedlejší. Takové poponaseni nebo nošení obkročmo vyjde už asi nastejno. Každopádně něco podobného jsem zkusila 1krat. A nebylo mi to příjemné. Takže už jsem to nepoužila a nosila proste syna kolem pasu na rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
2.10.22 20:47
@Mkilus píše:
Jestli to je nebo není ergonomické je asi úplně vedlejší. Takové poponaseni nebo nošení obkročmo vyjde už asi nastejno. Každopádně něco podobného jsem zkusila 1krat. A nebylo mi to příjemné. Takže už jsem to nepoužila a nosila proste syna kolem pasu na rukou.

Ale ono to ergonomické je :mrgreen: matka si diky tomu nekrivi zada, aby mohla ditko „posadit“ na bok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
2.10.22 21:04

Já nosil děti první rok v šátku, pak rok a půl v takové klokaní kapse - batoh/postroj na břiše, do kterého si dítě snadno a rychle přikurtuješ a až z toho vyrostli, tak v takové krosně dělané speciálně na děti klasicky na záda. Všechno je to snadno dostupné na netu a vše se mi zdá mnohem lepší, než tohle poponášítko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68920
2.10.22 21:07
@j.a.n.i1 píše:
Ale ono to ergonomické je :mrgreen: matka si diky tomu nekrivi zada, aby mohla ditko „posadit“ na bok.

Já ti mám z obrázků pocit, že si je s tím naopak křiví velmi. Jako ono cokoliv bude jednostranná zátěž, tak je s těžším dítětem o kivení zad. Ale s RS šátkem mám tu váhu líp rozloženou, na rameno, přes záda, kolem těla, těžiště jde výš… zatímco tady u toho si posadím patnáct kilo na jednu kyčel, au. Jako na párminutové poponesení je to asi jedno, ale déle bych asi nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
2.10.22 21:13

@ugluk ono to taky na dele není, nicméně, kdys si to dite chces posadit na kycel, tak ji musis podsadit, s timhle ne. A jinak tedy pri představě meho ditete a RS satku me jima hruza, to bylo nahoru, minutu az dve se nest a zas dolu… a po 5 minutach znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68920
2.10.22 21:44

@j.a.n.i1 no však jo :) Nahoru-dolů. Naučila jsem se grif nandavat spodem - stojící dítě, nabrat do šátku, zvednout, nadhodit, kapsa, dotáhnout - otázka pár sekud. A pak v jednom okamžiku nožičky začaly bolet opravdu a nesla jsem 45 minut, a to už byla zkouška pohodlnosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
2.10.22 21:56

Existuje takova fajn vec, jmenuje se to kocarek :mrgreen:.

Akorat to kazi imidz maminek myuzkocareknepotrebujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
2.10.22 22:06

@Lucie_Sx moje dítě kočár nesnáší a co je in je mu úplně u zadale :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat