Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Tak já třeba RS vláčela přesně tam, kam se mi s kočárem vláčet nechtělo. Na procházku do lesa (terénem). MHD se třema přestupama. Na výlet, kde jsem věděla, že většinu cesty stejně dítě ujde samo. A tak vůbec.
Hippychick hipseat belt nebo tak nějak, recenzí v aj je dost. u nás to asi moc nejede, ale vyrábí to už asi i v Asii jako imitaci. premyslela jsem nad tim, syn 24mes se chce často nosit v náručí a golfky odmítá…tahnu pak golfky i syna😭
Kočárek normálně používáme, ale když jdeme jen někam poblíž, tak ho nebereme
syn toho zatím moc neujde…
Jde o chvilkove poponášení, nic zásadního, ale i tak by mi to podle mě ulehcilo…:)
@Semtex „dětský nosič“ „poponasitko“ „sedatko na bedra“ nakonec je toho docela dost, ja do toho asi půjdu, navíc ta ledvinka je fajn na pár věcí ![]()
@Klemca v Budapešti jsem byla vážně překvapená kolik to mělo maminek. Některá měla na sedatku dítě, pridrzovala a v druhé ruce měla nějaké odrazedlo…
@Lucie_Sx a vaše dítě chce být porad venku v kočárku když už chodí? Kočárek normálně používáme, ale na blízké trasy nebo když v něm prostě někdy rve, tak ho nechávám doma ![]()
@Semtex jinak na vinted to mají za úplně skvělý peníz, ale nehodí se mi barevne… Koupim buď šedý nebo černý ![]()
@Mamca_1234 píše:
@Lucie_Sx a vaše dítě chce být porad venku v kočárku když už chodí? Kočárek normálně používáme, ale na blízké trasy nebo když v něm prostě někdy rve, tak ho nechávám doma
Kocarek jsem brala naprosto vzdycky. Nalozim do toho cokoliv.
Dite tam jde pripoutat, takze zdrhnout nemuze, a pokud se mu to nelibi, tak si pochodovali po kocaru na ksirach.
Na kocaru rychle presuny z A do B, v cili vypustit.
@Mamca_1234 píše:
@Semtex jinak na vinted to mají za úplně skvělý peníz, ale nehodí se mi barevne… Koupim buď šedý nebo černý
Jojo, to je takové univerzalni. Já prave malého takhle dost často nosim, tak si úplně umim představit, jak by mi taková podpora ulevila
rukou bych ho jen pridrzovala a ne držela celou váhu ![]()