Poponášítko zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69117
2.10.22 22:20

Tak já třeba RS vláčela přesně tam, kam se mi s kočárem vláčet nechtělo. Na procházku do lesa (terénem). MHD se třema přestupama. Na výlet, kde jsem věděla, že většinu cesty stejně dítě ujde samo. A tak vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14682
2.10.22 22:32

Jeeee a mne se to líbí jak se to jmenuje? @Mamca_1234

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
2.10.22 22:49

Hippychick hipseat belt nebo tak nějak, recenzí v aj je dost. u nás to asi moc nejede, ale vyrábí to už asi i v Asii jako imitaci. premyslela jsem nad tim, syn 24mes se chce často nosit v náručí a golfky odmítá…tahnu pak golfky i syna😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
2.10.22 23:05

Kočárek normálně používáme, ale když jdeme jen někam poblíž, tak ho nebereme :) syn toho zatím moc neujde…

Jde o chvilkove poponášení, nic zásadního, ale i tak by mi to podle mě ulehcilo…:)

@Semtex „dětský nosič“ „poponasitko“ „sedatko na bedra“ nakonec je toho docela dost, ja do toho asi půjdu, navíc ta ledvinka je fajn na pár věcí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
2.10.22 23:10

@Klemca v Budapešti jsem byla vážně překvapená kolik to mělo maminek. Některá měla na sedatku dítě, pridrzovala a v druhé ruce měla nějaké odrazedlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
2.10.22 23:11

Já to viděla nedávno někde bazarové, tak mě to zaujalo. :palec:

• Citovat
  • Upravit
970
2.10.22 23:12

@Lucie_Sx a vaše dítě chce být porad venku v kočárku když už chodí? Kočárek normálně používáme, ale na blízké trasy nebo když v něm prostě někdy rve, tak ho nechávám doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
2.10.22 23:13

@Semtex jinak na vinted to mají za úplně skvělý peníz, ale nehodí se mi barevne… Koupim buď šedý nebo černý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
2.10.22 23:26
@Mamca_1234 píše:
@Lucie_Sx a vaše dítě chce být porad venku v kočárku když už chodí? Kočárek normálně používáme, ale na blízké trasy nebo když v něm prostě někdy rve, tak ho nechávám doma :)

Kocarek jsem brala naprosto vzdycky. Nalozim do toho cokoliv.
Dite tam jde pripoutat, takze zdrhnout nemuze, a pokud se mu to nelibi, tak si pochodovali po kocaru na ksirach.
Na kocaru rychle presuny z A do B, v cili vypustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14682
3.10.22 06:02

@Mamca_1234 dekuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
3.10.22 07:09

Super věc na do*ebání zad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14682
3.10.22 16:46
@Mamca_1234 píše:
@Semtex jinak na vinted to mají za úplně skvělý peníz, ale nehodí se mi barevne… Koupim buď šedý nebo černý :)

Jojo, to je takové univerzalni. Já prave malého takhle dost často nosim, tak si úplně umim představit, jak by mi taková podpora ulevila :lol: rukou bych ho jen pridrzovala a ne držela celou váhu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí