Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, objevila jsem parádní elektrickou postýlku - Kikkaboo Sway Me. Zní to skvěle, umí sama houpat, dá se nastavit detekce pohybu, kdy začne sama houpat když se miminko probudí. Umí hrát melodie a zvuky přírody. Cena není nějak extra vysoká, na to, že je to asi unikát, žádnou podobnou jsem nenašla. Ale vypadá to, že přišla na trh v roce 2023 a teď už se skoro nikde neprodává, nejsou nikde žádné recenze, zkušenosti. Máte ji někdo? Co na ni říkáte?
@Terinaa559 píše: Více
a až z postýlky vyroste a bude zvyklé na houpání a melodie, tak co?
a vůbec, proč by měla postýlka houpat a hrát?
@stinga píše: Více
Souhlas
na jednu stranu se strašně odsuzuji matky, co uspávají své děti houpáním, nošením,… ale pak přijde na trh tohle a je to v pořádku…?
Nemyšleno přímo na zakladatelku. Spis myšlení nahlas ![]()
a jak se nikde neprodává? hodila jsem to do googlu a mají ji všude - Malvik, Joie, Ondálek a další
@zuzanka320 píše: Více
no ono je to krásné, ale je to cesta do pekel pro matku, bude muset houpat a hrát pořád,
ale postýlka je roztomilá, vypadá krásně
Moje babička se narodila v roce 1925 a v tý době se děti dávali do kolébek. A tak se taky houpalo o sto šest. Děti měly návyk jako bejk. Takže se houpaly běžně děti i víc jak roční.
Nemusí to tak být..já patřím k uhoupavavacim maminkám (uhoupavala jsem v autosedačce - vajíčku a pak prendavala do postýlky) a obě děti se celkem dobře preucily na usínáni v posteli za přítomnosti mě nebo manžela napřed s námi v ložnici později u sebe v pokojíku…ale oba teda předtím nějakou dobu usínali i v postýlce jen při držení za ruku, hlazeni..starsi dokonce jeden čas úplně sama (cca mezi 6m a 16m kdy se jí narodil sourozenec a tak asi chtěla pro sebe trochu více naší pozornosti).takže neznali jen to houpani…mladší 2 lety usíná s námi v ložnici (ten teď právě přechází z uhoupavani na usínáni v posteli) starší 3 a půl léta už u sebe v pokojíku, zazpívám ukolébavku a pak sedím a čekám dokud neusne, někdy si pouštíme i nějakou audiopohadku…někdy když je manžel na noční tak tam usne i sama s tím že ji teda hraje audiopohadka zatímco já uspávám mladšího…
@alisekR píše: Více
Když ono to houpání má uklidňující efekt. Z dělohy jsou zvyklé na houpavé pohyby…
Zkus to na sobě. Ja třeba v houpací síti taky usnu hned ![]()
Co si pamatuji, tak na veletrzích tohle nabízeli před patnácti lety.
Ja bych pockala s porizenim takove postylky az po porodu, dneska ti cokoliv doruci do 2 dnu max a dost mozna budes mit takove dite, ze ji ani potrebovat nebudes. Ja mela v loznici krasnou stylovou postylku a prakticky jsme ji nevyuzili, protoze dite od porodu vyzaduje kontakt se mnou telo na telo, jinak se neustale budi a hleda me. Takze nejaka houpaci a hraci postylka by ho neuspokojila, ani kdyby byla pozlacena a delala duhu, jestli mi rozumis ![]()
Tyhle věci jsou vždycky na chvilku. Buď vyroste nebo bude mít na to velkou váhu. Co pak?