Elektronická žádost o RP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Elektronická žádost o RP
Ahoj, potřebovala bych menší pomoct ![]()
Chci žádat o rodičovský příspěvek elektronicky. Ale nedaří se mi přes tu jejich aplikaci FormApps Mobile vložit elektronický podpis. Máte s tím někdo zkušenosti? ![]()
Prosím nepsat ať Zajdu osobně mám trvalé bydliště daleko.
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
S apkou nevim, ale při nejhorším to můžeš vytisknout a poslat poštou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paula.tt Pokud by jsi měla datovou schránku, neřešíš elektronický podpis. Formulář vyplnit elektronicky a rovnou přes datovou stránku odešleš.
Datovou schránku by mělo jít vyřídit například na poště, obecním / městském úřadě. Je zdarma.
S aplikaci také zkušenost nemám.
- Citovat
- Upravit
@JancaS84 píše:
S apkou nevim, ale při nejhorším to můžeš vytisknout a poslat poštou.
Změna jde takto poslat. Ale žádost nejde. Ta pouze osobně, datovka nebo s el. podpisem.
Jinak s aplikací taky neporadím. Řeším vše datovkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Změna jde takto poslat. Ale žádost nejde. Ta pouze osobně, datovka nebo s el. podpisem.Jinak s aplikací taky neporadím. Řeším vše datovkou.
Já jsem posílala i žádost a normálně mi to vyřídili ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše:
Já jsem posílala i žádost a normálně mi to vyřídili
No na stránkách to takto mají a když jsme to vyřizovali, tak to nešlo. Takže buď to šlo u tebe díky covidu a nebo zase záleží, jak se kterej úředník vyspí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
No na stránkách to takto mají a když jsme to vyřizovali, tak to nešlo. Takže buď to šlo u tebe díky covidu a nebo zase záleží, jak se kterej úředník vyspí.
Jít to musí, já to nechala na podatelně a taky si nikdo nedovolit říct ani slovo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit