Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Přišel a akorát mě to naštvalo. Email tvrdil, že když si udělám samoodečet, tak mi pak lépe odhadnou výši záloh. Samoodečet jsem provedl, zadal, ale pak mi jejich stránka napsala, že mi nedokáží spočítat doporučenou výši záloh.
Tak proč jsem to jako dělal?! ![]()
@Tomáš.Tencl píše: Více
My tedy samoodecet delame i bez vyzvy
Sledujeme tak jaky bude nedoplatek, at mame prehled.
Ne email, ale sms. Působilo to na mě jako spam. Nereagovala jsem.
@azaleila píše: Více
Tak samoodecet zadavas do apky. I kdyby to byl spam, tak te to nijak neovlivni. Penize z uctu ti nezmizi.
@Anonymní píše: Více
Jak píšu výše: po zadání do tý jejich samoobsluhy, nebo jak se ta webová aplikace jmenuje, mi to napsalo, že mi to nedokáže vypočítat doporučenou výši záloh. Čili mi to bylo naprosto a totálně k ničemu, absolutní ztráta času, že jsem to vůbec řešil.
@Tarena píše: VíceČasto měníš výši záloh? Já mám zálohy dost vysoký a ono to prostě něco udělá. De facto nejvíc rozhodne, jak bylo v létě horko – klimatizace. Tím pádem by mi asi ten samoodečet ani nepomohl - sezónnost.
Ne. Mame je nejnizsi co to jde. Jen chceme vedet, jak to vypada s nedoplatkem.
A nevypocte to ani preplatek a nedoplatek? Ze by jsi ty zalohy vypocet sam? Pry to neumi obdobi kratsi nez pul rok, jako u novych klientu.
Chci se zeptat přišel někomu taky email z ČEZu, že máte nahlásit samoodecet? Nevíte proč?