Embryotransfer a bolest v krku

Anonymní
5.2.12 14:22

Embryotransfer a bolest v krku

Ahojky děvčátka. V pátek jsem byla na odběru vajíček a v pondělí,tj. zítra, nebo ve středu mám jít na embryotransfer. Včera večer a dnes opět, mě pobolívá v krku, ne nijak silně, ani horečku nemám. Myslíte, že je to hodně špatné? Jde s tím pokračovat? Jsem z toho celá nešťastná,aby mi to nepřerušili před transferem. Myslíte, že by to mohlo mít vliv na uhnízdění embryjka? Nemáte s tím někdo zkušenost? Jen se modlím, aby se mi to ještě nezhoršilo. Díky, papa.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.2.12 15:55

Klid, odpočívej, kloktej něco na krk nebo cumlací tablety, které se mohou v těhotenství. Zkonzultuj to s lékaři, zda je ET vhodný. Pokud se to nezhorší, tak by to snad vliv mít nemělo. držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
aileen2378
10.5.12 08:49

Můžu se zeptat,jak vám to dopadlo??mám ten stejný problém!Včera embryotransfér a začalo mě večer bolet hondě v krku..Měla jsem hodně dobry dvě embrya,ktery mi zavedli a já se bojím,že kvůli tomu to nevýjde,je to náš třetí pokus :( Co vám tenkrát dr.řekl?a Vyšlo to?díky

• Citovat
  • Upravit
193
15.1.16 20:16

Dobrý večer, také by mě zajímalo jak Vám to nakonec dopadlo. Případně, najde se někdo další? Děkuji,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
15.1.16 20:31

@alahatl ahoj,mě začalo bolet v krku 3 dny před ET. Naklusala jsem rychle k obvoďákovi, ten zjistil, že mám vysoké crp, volalo se do caru a ti po telefonu navrhli antb. Jaká to byla, to si už přímo nepamatuji, ale samozřejmě nějaká mimňácká. Myslela jsem tehdy, že je taky konec, že se nic nechytne. A chytlo se :dance: Mám doma holčičku 15 měs.
A ty máš nějaký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
16.1.16 08:50

@smutná máma Tak to máš docela akčního doktora :D Hlavně, že to dobře dopadlo.
U mě se prokázalo jen nachlazení, nicméně mi transfer nedoporučuje. Odradit se ale nenechám :andel:

Já si říkám, jestli se má chytit, tak se chytí a jestli ne tak ne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
16.1.16 13:12

Jestli transferujete čerstvá embrya, tak do toho jdi.To bylo přesně u mě. Klinika si na transferu trvala, a vyšlo jim to. Před měsícem jsem byla na KETu a nic, jen biochemický těhotenství. Tímto veškeré moje snažení končí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
16.1.16 13:13

@alahatl psala jsem ti výše vzkaz, ale nezmínila jsem tě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.21 13:25

Ahoj, sice tato diskuze už tu byla přes několika roky, ale chtěla bych se zeptat, jak to všem dopadlo? zitra jsi na ET a už 3 dny mne boli v krku, tak jestli to mam nějak řešit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.21 08:26

@Martinkaaa1 ahoj,jestli jsi jen lehce nachlazena, tak to mit vliv nebude.ja pri poslednim transferu mela fakt osklivou virozu a embryo se chytlo, sice zkoncilo biochemickym, ale to uz je asi jina vec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
23.11.21 08:29

Při nemoci se těhotní, protože je poklesla imunita a tělo embryo lepe přijme. :-)
Aspoň tak to kdesi bylo napsané a mám ověřené zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
24.11.21 20:14
@Takco píše:
Při nemoci se těhotní, protože je poklesla imunita a tělo embryo lepe přijme. :-)
Aspoň tak to kdesi bylo napsané a mám ověřené zkušenosti.

já jsem toto taky slyšela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
24.11.21 20:15

@Martinkaaa1 riskla bych to a šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...