Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Klid, odpočívej, kloktej něco na krk nebo cumlací tablety, které se mohou v těhotenství. Zkonzultuj to s lékaři, zda je ET vhodný. Pokud se to nezhorší, tak by to snad vliv mít nemělo. držím palce ![]()
Můžu se zeptat,jak vám to dopadlo??mám ten stejný problém!Včera embryotransfér a začalo mě večer bolet hondě v krku..Měla jsem hodně dobry dvě embrya,ktery mi zavedli a já se bojím,že kvůli tomu to nevýjde,je to náš třetí pokus
Co vám tenkrát dr.řekl?a Vyšlo to?díky
Dobrý večer, také by mě zajímalo jak Vám to nakonec dopadlo. Případně, najde se někdo další? Děkuji,
@alahatl ahoj,mě začalo bolet v krku 3 dny před ET. Naklusala jsem rychle k obvoďákovi, ten zjistil, že mám vysoké crp, volalo se do caru a ti po telefonu navrhli antb. Jaká to byla, to si už přímo nepamatuji, ale samozřejmě nějaká mimňácká. Myslela jsem tehdy, že je taky konec, že se nic nechytne. A chytlo se
Mám doma holčičku 15 měs.
A ty máš nějaký problém?
@smutná máma Tak to máš docela akčního doktora
Hlavně, že to dobře dopadlo.
U mě se prokázalo jen nachlazení, nicméně mi transfer nedoporučuje. Odradit se ale nenechám ![]()
Já si říkám, jestli se má chytit, tak se chytí a jestli ne tak ne ![]()
Jestli transferujete čerstvá embrya, tak do toho jdi.To bylo přesně u mě. Klinika si na transferu trvala, a vyšlo jim to. Před měsícem jsem byla na KETu a nic, jen biochemický těhotenství. Tímto veškeré moje snažení končí…
Ahoj, sice tato diskuze už tu byla přes několika roky, ale chtěla bych se zeptat, jak to všem dopadlo? zitra jsi na ET a už 3 dny mne boli v krku, tak jestli to mam nějak řešit..
@Martinkaaa1 ahoj,jestli jsi jen lehce nachlazena, tak to mit vliv nebude.ja pri poslednim transferu mela fakt osklivou virozu a embryo se chytlo, sice zkoncilo biochemickym, ale to uz je asi jina vec…
Při nemoci se těhotní, protože je poklesla imunita a tělo embryo lepe přijme. ![]()
Aspoň tak to kdesi bylo napsané a mám ověřené zkušenosti.
@Takco píše:
Při nemoci se těhotní, protože je poklesla imunita a tělo embryo lepe přijme.
Aspoň tak to kdesi bylo napsané a mám ověřené zkušenosti.
já jsem toto taky slyšela
Ahojky děvčátka. V pátek jsem byla na odběru vajíček a v pondělí,tj. zítra, nebo ve středu mám jít na embryotransfer. Včera večer a dnes opět, mě pobolívá v krku, ne nijak silně, ani horečku nemám. Myslíte, že je to hodně špatné? Jde s tím pokračovat? Jsem z toho celá nešťastná,aby mi to nepřerušili před transferem. Myslíte, že by to mohlo mít vliv na uhnízdění embryjka? Nemáte s tím někdo zkušenost? Jen se modlím, aby se mi to ještě nezhoršilo. Díky, papa.