Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj maminky, byla mi včera dr. doporučena Emla krém, (musíme odstraňovat bradavičky molusky) ale stojí strašně moc peněz, tak se chci zeptat jak je účinná.
Děkuji za reakce
Emla je znecitlivující krém, ne?
Naše děti dostaly něco přímo na ty bradavice, je to pouze na recept, aplikovalo se to 3× denně.
Jenom moje teoretická úvaha, pokud máš ty bradavičky odstraňovat, tak třeba náš syn u odstraňování plakal jen z principu, že jsem na něj šahala a to byl velký. Mladší dcerka to zvládla v pohodě za slíbenou odměnu. A nejlépe se odstraňovaly ve tvrdém spánku.
A nejdůležitější je desinfekce při odstraňování, poprvé jsem nevěděla co to je, syn měl jen jednu molusku, jak jsem mu ji odstranila, tak druhý den ráno měl další tři. Pokud jsem to později desinfikovala, tak už se nerozšiřovali.
Jinak je o moluskách i webová stránka, je tam zmíněná i léčba homeopatiky.
my tvrdej spánek neznáme
teda minimálně, no já právě proto váhám zda ho pořídit či ne, dr. mi totiž říkala že to pojišťovna nehradí no tak mám obavy aby to nebyly vyhozený prachy.
mě dr. doporučila hlívu ustřičnou ale on mi to moc nechce ani ve vitamínech
jo dezinfikujeme a po vytržení natíráme tím zeleným sajrajtem, ale ještě sme se jich úplně nezbavili a on si to škrabe a tím pádem roznáši ![]()
Ahojky, já Emlu krém vyzkoušela když malé píchali naušničky, doporučila mi to kamarádka co její manžel dělal v lékárně.Musím bohužel říct, že to moc nezabralo.Naštěstí u nás v lékárně rozdělali to balení a prodávali to po tubičkách.Tak mě to tak draho nepřišlo.
Dcera se tím namazala před tetováním a říkala, že to vůbec necítila, takže asi funguje.
Já jsem to koupila pro malého a zkoušela to nejdřív na sobě, a funguje. Píchala jsem se do toho místa jehlou a nic necítila ani po třech hodinách od začátku působení. Jen se musí dodržet návod v příbalovém letáku.
tak to máme stejně taky skoro vše zkoušímprvně na sobě i chuť sirupů …
Máte někdo, prosím, zkušenost s Emlou krémem? Jak dlouho před odběrem ji mám mazat? V příbalu je jen max délka aplikace, ale za jak dlouho začne působit tam není ![]()
Zkusenost bohuzel nemam, ale taky bych si ji poridila, chci jit na epilaci ke kosmeticce, na trisla, tak se tak nejak utesuju, ze to s tim nebude takove sado maso
Kolik ta emla ted stoji?
S krémem zkušenosti nemám, jen s náplastí Emla, dávala se 2h před očkováním. Ale dr říkala, že krém působí skoro okamžitě
Já používám emlu před epilací a funguje skvěle. V tříslech a podpaží. Ale chce to nechat minimálně hodinu působit.
V příbnal letáku je napsáno, že děti 3-11 měsíců na dobu asi 1hod. Chápu to tak, že je to max délka, kdy nechat na kůži, pak smýt…ale za jak dlouho to začne působit, kdy před zákrokem nanést
@Anemary stála bez slevy 735kč je jí 30g
Nanesla bych to tu hodinu pred zakrokem a smyla az pred vstupem do ordinace. Ani se to nemusi umyvat, staci utrit ubrouskem.