Emulips forte pro miminko

186
29.2.16 12:00

emulips forte pro miminko

Ahoj holky, jdu si pro radu, mám 6,5m mimi a před třemi měsíci jsme prodělali zápal plic a aktuní brnochitidu. Už jsme snad z toho venku, ale malý je stále trochu zahleněný…ptala jsem se dr. prý je to normální a k jeho prodělané nemoci to patří :nevim: ale to se mi nějak nezdá a nchci to nechat jen tak…dostala jsem tip na tymiánovou mast od Justu, ta skvěle vyčistila hleny z průdušek, když mažeme na záda a hrudníček, ale stále je má jakoby v krku…jedna maminka mi poradila Emulips forte, pry skvele odhlenuje, ptala jsem se jestli to muze i tak male mimi, pry od narození, ale na lahvičce je psáno od 3 let…dával nekdo tak malému miminku a popřípadě pomohl vám? Moc děkuji za rady :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
450
29.2.16 12:28

My jsme používali Emulips anýz na prdíky a zabral jako jediná věc, co jsme zkusili…jak to funguje na hleny, ale vůbec netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
29.2.16 13:18

Ahoj, moje teta Emulips přímo prodává a říkala, že by měl pomoci i při zahlenění. Sama ho dávala sestřence už od narození, která měla velké problémy s prdíkama, a naprosto v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
29.2.16 13:32

@SKgirl @SKgirl dávali jste od narození??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
29.2.16 14:22

@Helis15 Tak od druhého měsíce…to jsem ho objevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí