Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
S tímhle zkušenost nemám, ale s dr. která se zabívá i jinou léčbou než klasickou jsem konzultovala svůj aktuální gyn. problém. první co bylo mi řekla, že musím posílit imunitu. jsem těhotná, takže to hraje velkou roli. ale pokud nezabírají lokální léky, je problém celého těla…
mě osobně doporučila colostrum od LR v celkem vysokých dávkách 30ml na 10dní - doporučená denní je 8ml.
pak ještě další věci na zavádění přímo do pochvy, ale jelikož jsem měla už od dr. léky, které jsem začla zavádět, tak jsem tohle nezačla. jen to colostrum.
Promin, ze ti sem lezu, ale neni tu nejaky doktor na gyndu nebo sestra?
@Verun83 píše:
S tímhle zkušenost nemám, ale s dr. která se zabívá i jinou léčbou než klasickou jsem konzultovala svůj aktuální gyn. problém. první co bylo mi řekla, že musím posílit imunitu. jsem těhotná, takže to hraje velkou roli. ale pokud nezabírají lokální léky, je problém celého těla…
mě osobně doporučila colostrum od LR v celkem vysokých dávkách 30ml na 10dní - doporučená denní je 8ml.
pak ještě další věci na zavádění přímo do pochvy, ale jelikož jsem měla už od dr. léky, které jsem začla zavádět, tak jsem tohle nezačla. jen to colostrum.
Tady zakladatelka. A můžu mít oslbenou imunitu, i když jinak nejsem nemocná? Jako, že netrpím na rýmy a podobné běžné nemoci.
A to colostrum ti pomohlo?
@Anonymní píše:
Smir se, mam to 2 roky
A zhoršuje se ti to nějak? Bereš pořád něco nebo už na to kašleš? Bojím se, aby se to nerozlrzlo dál - např. na vaječníky.
Ahoj, já s tímhle taky bojuju 2× celkově antibiotika..doktorka mi taky na to řekla, že je to od porodu oslabená imunita..nyní mi na to řekla, že to je normální, že enterokok je bakterie ze střeva, ta se tam dostane kdykoli, že to chce posílit imunitu a poševní prostředí ale konkrétně mi nic neporadí..že po porodu je všechno jinak, že ze mě hleny půjdou.
@Anonymní píše:
Tady zakladatelka. A můžu mít oslbenou imunitu, i když jinak nejsem nemocná? Jako, že netrpím na rýmy a podobné běžné nemoci.
A to colostrum ti pomohlo?
muzes. Ja to tak mam taky. To colostrum beru teprve od soboty, takze nedokazu posoudit. Je to prirodni, tak to hned asi nebude. Nebo zkus nekoho z energy.cz. Nevim odkud jsi. Ty maji taky prirodni veci, brala jsem pred tehotenstvim. Po porodu do toho chci jit zas. Delaji mereni energetickych drah, urci problem a doporuci vyrobky.
@Anonymní píše:
A zhoršuje se ti to nějak? Bereš pořád něco nebo už na to kašleš? Bojím se, aby se to nerozlrzlo dál - např. na vaječníky.
nerozlejza, ale svedi, stale se to snazim lecit, nic nepomaha
Tady zakladatelka. Věřím, že je to problém celkové imunity. Nebo taky stavu střev. Když si promítnu dobu před měsícem, kdy mi to začalo, tak se ani nedivím - katastrofálně málo spánku, stres, hádky, dieta atd.
Holky povedlo se vám to vyřešit? Já mám ecoli enterokok streptococ a stafylolok ve vyteru. Ten streptococ masivně. Mám ale z toho bolesti asi. Už beru 3. Atb a porad. Při menses navíc mi odchází nějaký zapáchající vytok v krvi ( mimo menses ne) a hodně mě bolí levý vajecnik kde mám endometriozu. Pro menses mám vSoke crp a bolesti těla
Zkus Urivac (je tam lyzát enterococa) a lokální vaginální probiotika + polykací probiotika s obsahem vaginálních kmenů a ber to dlouhodobě. Po těch ATB se nemusí dařit obnovit správnou mikrofloru a stále se to může vracet/táhnout. Dělali na ty potvory citlivost, jestli ta ATB na ně zabírají, nebo to nasadili jen tak od pasu? Nezkoušela jsi na streptokoka autovakcínu? Ona nezabírá hned, ale je to pojistka do budoucna, aby se tomu tělo lépe bránilo. Určitě zajdi znova na gyndu.
@kathon ahojky stará diskuze ale zbavila ses toho nějak? Mám taky to samé co ty a bolesti.. Samé antibiotika…
Ahoj, už měsíc mám žlutý výtok. Nesvědí, nepálí. Z kultivace zjištěn enterokok. Macmiror nezabral. Vitagyn C - po první dávce se objevila krev. Teď 6. čípek Klion (je jich 10) a taky vypadá, že nezabírá. Taky se to někomu z vás takhle vleklo? A zabralo něco? Nebo se s výtokem mám pomalu smiřovat.