Enterol a průjem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7673
19.9.21 21:35

Enterol a průjem?

V létě jsme řešili dlouhodobý průjem u dcery. Na nic se nepřišlo, brala probiotika enterol vlastně celou dobu. Pak brala antibiotika na boreliozu a enterol brala tak nějak sporadický, vím že se u atb mají brát probiotika ale tak nějak to nevycházelo časově mezi atb a zapomínalo se a tak a průjem najednou zmizel… no každopádně po skončení braní atb, asi po týdnu byla zase nemocná a co jsem četla na netu, že je třeba ještě poléčit probiotiky střeva at naskočí imunita jsme zpět nasadili enterol 2× denně a zase přišly průjmy… včera jsem to vysadila a průjem není. Je to náhoda, nebo můžou probiotika enterol způsobit průjem??? Jinak ještě držíme i bezlaktozovou dietu na doporučení lékařky na 3 měsíce. Ty průjmy v létě byli 4 týdny… diety a vše možné jsme tehdy zkoušeli a enterol…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3140
19.9.21 22:05

Enterol obsahuje laktozu. Pokud jeho užívaní je indikováno lékařem, je třeba jej kontaktovat a domluvit se na dalším postupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
20.9.21 07:05
@Finkaa píše:
Enterol obsahuje laktozu. Pokud jeho užívaní je indikováno lékařem, je třeba jej kontaktovat a domluvit se na dalším postupu.

Jsem teda fakt naštvaná… věřila jsem doktorce, že to může brát…ještě to studovala zda je tam laktoza… prý enterol ok. Dceru i břicho bolelo minulý týden… dala jsem ji kmínový čaj po dvou hodinách se ji ulevilo jak poprděla. No enterol ji nedám už. Máme teď kapky enticon obsahuje to taky nějaké probiotika, pročetla jsem a o laktoze nepišou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí