Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravim maminy, rada bych se zeptala, kolik jste platily za vyuziti rajskeho plynu pri porodu. Nikde jsem ceny poradne nenasla a nerada bych si pak brala pujcku na zaplaceni plynu pri dlouhem porodu
![]()
@Kira2013 1000kc a bylo to proste dokud neporodim..nejlip utracenen litr v mym zivote
![]()
U nás v porodnici 1000,– a účinek žádný, cítila jsem se jako opilá, chtělo se mi strašně spát, ale další kontrakce mě rychle probudila
takže za mě zbytečně vyhozené peníze.
U nas se to pocitalo na to, kolik jsem toho vydychala. Takze ja platila 1500, pouzivala jsem necelou hodku. Za me teda vyborny a doporucuju. Musi se teda tak 3 minuty zhluboka dychat, aby nastoupila ta spravna hladina a pak uz jen pridychavat. Diky tomu jsem zazila bezva porod. Ja jsem jinak strasna citlivka a s timhle jsem byla schopna normalne komunikovat a pri tom tlacit. Teda s nadsazkou ![]()
300,– za díl. Jak píše @Maty80, taky se mi chtělo spát a asi bych řekla, že od bolesti mi to ulevilo spíš tím, že jsem to pravidelně a zhluboka dychala, což jsem nebyla normálně schopná, než ta složka. Kdyby mi tam dali cokoliv jiného, tak byl efekt asi stejnej.
Já rodila na podzim v Motole a neplatila jsem ta něj nic…Jinak od bolesti to asi moc nepomohlo, spíš jsem ji vnímala jakoby z dálky a na tlačení mi ho už sebrali, že by to zpomalovalo porod ![]()