Entonox - cena?

17
6.6.17 22:18

Entonox - cena?

Zdravim maminy, rada bych se zeptala, kolik jste platily za vyuziti rajskeho plynu pri porodu. Nikde jsem ceny poradne nenasla a nerada bych si pak brala pujcku na zaplaceni plynu pri dlouhem porodu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
584
6.6.17 22:55

@Kira2013 1000kc a bylo to proste dokud neporodim..nejlip utracenen litr v mym zivote :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.17 22:56

Já ho chtěla ale​ nestihli… Cena 1000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
6.6.17 23:00

Já skončila nakonec CS a za rajský plyn jsem neplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
6.6.17 23:15

V nasi porodnici se plati 500,– za hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
7.6.17 07:44

U nás v porodnici 1000,– a účinek žádný, cítila jsem se jako opilá, chtělo se mi strašně spát, ale další kontrakce mě rychle probudila :lol: takže za mě zbytečně vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
7.6.17 09:30

U nas se to pocitalo na to, kolik jsem toho vydychala. Takze ja platila 1500, pouzivala jsem necelou hodku. Za me teda vyborny a doporucuju. Musi se teda tak 3 minuty zhluboka dychat, aby nastoupila ta spravna hladina a pak uz jen pridychavat. Diky tomu jsem zazila bezva porod. Ja jsem jinak strasna citlivka a s timhle jsem byla schopna normalne komunikovat a pri tom tlacit. Teda s nadsazkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
17.6.17 21:55

300,– za díl. Jak píše @Maty80, taky se mi chtělo spát a asi bych řekla, že od bolesti mi to ulevilo spíš tím, že jsem to pravidelně a zhluboka dychala, což jsem nebyla normálně schopná, než ta složka. Kdyby mi tam dali cokoliv jiného, tak byl efekt asi stejnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
11.1.18 10:22

Já rodila na podzim v Motole a neplatila jsem ta něj nic…Jinak od bolesti to asi moc nepomohlo, spíš jsem ji vnímala jakoby z dálky a na tlačení mi ho už sebrali, že by to zpomalovalo porod :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí