Epicystostomie, prošel si tím někdo?

35
12.10.16 19:53

Epicystostomie, prošel si tím někdo?

Ahoj, máte za sebou někdo Epicystostomie, jak dlouho to trva, boli to, jake to je mit? Předem děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9232
12.10.16 20:08

@simona335 Já na to měla jít podle jednoho doktora, který mi dělal urodynamiku. Ještě, že jsem ho neposlechla, změnila jsem urologa a můžu se cévkovat. Ty na tento zákrok musíš? Není u tebe možnost se raději cévkovat? Vím o jedné paní, která epicystostomii má, jenomže má pořád záněty, musí jí to přepichovat… Já bych do toho šla jen kdyby už nebylo jiné řešení. Stačilo mi mít 5 měsíců permanentní cévku a mít také neustálé záněty, různé bakterie a různá ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.10.16 21:09

@Lollitka no 14 dni po porodu mam cevku a porad nemuzu curat, tohle je pry reseni, ze to budu moc zkouset

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
12.10.16 21:18

@simona335 můj otec ji měl. Než ti to píchnou, tak ti to znecitlivý, neboj. Bohužel mu to pořád obtékalo a měl s tím problémy. Po cca 14 dnech mu to samo vypadlo a zničehonic začal močit spontáně :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9232
12.10.16 21:24

@simona335 No já nevím, nejsem odborník, ale to cévkování se mi přijde daleko šetrnější - mě to nebolí, minimální riziko zavlečení infekce, nesmrdíš močí… Když budeš mít epicystostomii, tak ti ta moč poteče do sáčku a nevím, jak to budeš moci zkoušet, naopak to můžeš zkoušet, když se cévkuješ, protože můžeš v klidu sedět na wc a čekat a až když to opravdu nepůjde, použít cévku. Zeptej se na to ještě Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.10.16 00:02

Koukam ze dobre ohlasy to nema.. Dr. Se urcite zeptam, dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie