Bezbolestný epilátor - poradíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5803
4.8.17 06:35

Dřív jsem epilátorem dělala i spodek a podpaží, to teď dělám cukrovou pastou a bolí to o dost míň. Nicméně to chce fakt cvik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
4.8.17 10:44

@Moniňoň O té pastě už jsem kdysi četla :think: Je to drahé? Kde to kupuješ? A je to lepší než vosk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
4.8.17 10:45

Holky děkuji za tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
4.8.17 10:51
@Beruska.tucnacek55 píše:
@Moniňoň O té pastě už jsem kdysi četla :think: Je to drahé? Kde to kupuješ? A je to lepší než vosk?

Kupuju na netu a nebo v dm drogerii. Rosman mívá taky. Tuším kolem 300kc. Je to mnohem lepší než vosk. Zaprvé to min bolí a za druhé je to přírodní a nedráždí to tolik pokožku. A když máš trochu cvik, trhá dokonale. A můžeš ji použít i úplně dole u sliznice. Tam vosk dát nemůžeš :) a můžeš trhat tak, jak voskem, tzn pomoci pásků a nebo tužší pasty tzv kuličkou a tam je pak minimální spotřeba pasty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
4.8.17 11:48

@Moniňoň Tak to asi vyzkouším :think: Vosk mě moc nezaujal, většinou jsem cela olepena a chlupy furt drží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
4.8.17 13:38
@Beruska.tucnacek55 píše:
@Moniňoň Tak to asi vyzkouším :think: Vosk mě moc nezaujal, většinou jsem cela olepena a chlupy furt drží :lol:
mě to taky dělalo. Vosk mi zůstal na kůži i s chlupama a pásek byl čistej :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.8.17 17:12

Cukrová pasta je taky hrozná patlanina. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie