Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím holky, nenašla jsem zde aktuální diskusi, tak zakládám novou
Zvažuji koupi epilátoru, měla jsem půjčený od mamky, ale je tak dvacet let starý a připomíná mi to spíš mučící nástroj
Chtěla bych něco, co umí zmírnit bolest, zda vůbec něco takového je, jsem celkem posera totiž
Děkuji za vaše tipy ![]()
Já mám braun
ale co mně před lety pomohlo, bylo, že jsem byla několikrát na depilaci voskem - nohy, podpaží. Strojkem mně to pak vůbec nebolelo. Předtim to byl očistec trochu ![]()
@Beruska.tucnacek55 píše:
Zdravím holky, nenašla jsem zde aktuální diskusi, tak zakládám novouZvažuji koupi epilátoru, měla jsem půjčený od mamky, ale je tak dvacet let starý a připomíná mi to spíš mučící nástroj
Chtěla bych něco, co umí zmírnit bolest, zda vůbec něco takového je, jsem celkem posera totiž
Děkuji za vaše tipy
musíš přežít první „žně“( doporučuji to dělat trochu pod vlivem
),to je maso.Pak ale chloupky rostou méně a v různém cyklu. Zásada je vytrhávat je velmi krátké, jeden dva mm, pak to tolik nebolí. A za čas si zvykneš, bude to méně bolet.Tak to praktikuji všude včetně podpaží a tam dole. V podpaží mi po vytrvalém chlupobraní už skoro neroste. Chlupy to prostě vzdávají ![]()
Příspěvek upraven 03.08.17 v 21:09
@Laurie Děkuji za tip, je to dobrý nápad
Slyšela jsem, že to potom už nebolí, tak to asi zkusím
A jaký braun máš? Je jich hodně co jsem se dívala ![]()
@Burj Chalifa Ježiš to teda závidím, kéž by to moje chlupy taky vzdaly někdy
a co máš za strojek?
Už ho mam tak pět let, takže ten už se neprodává, ale řekla bych něco podobnýho jako tento: Braun Silk-épil 9 9-561 Wet & Dry
@Burj Chalifa Ježiš to teda závidím, kéž by to moje chlupy taky vzdaly někdy![]()
a co máš za strojek?
vobyčejnej starej Braun, bez chlazení. ![]()
Hlavně to chce trhat krátké chloupky a pravidelně, poprvé, nebo po delším čase je to vždycky běs, to si dojdu radši na depilaci voskem, než se trápit strojkem. Jinak jsem měla philips, ale postupem let jsem přešla na brown, teď zkouším IPL a zatím spokojenost.
@Burj Chalifa Ježiš to teda závidím, kéž by to moje chlupy taky vzdaly někdy![]()
a co máš za strojek?
vezmu strojen a ob den to prostě všude přejedu. To fakt pak nebolí.
@Burj Chalifa píše:
vezmu strojen a ob den to prostě všude přejedu. To fakt pak nebolí.
To je pak jednodušší jednou za dva tři dny objet všechno holicím strojkem ![]()
Ze začátku to je maso, ale pak už to tolik nebolí. jen je třeba ze začátku zatnout zuby. To ať má sebelepší epilátor sebelepší vychytávky, stejně vytrhnutí chlupu z kůže bolí.
Za sebe doporučuji ze začátku epilovat na mokro, po koupeli a hlavně na večer, aby se kůže stihla do rána uklidnit
Ja mam teda starsi braun i philips a ten philips trha mnohem lepe a to byl. levnejsi ![]()
Jak pisi holky, prvni vytrhani stoji za to, ale pak uz je to nesrovnatelne lepsi. Ovsem dole bych to. nedala. Podpazi jsem poprve musela vzit pinzetou, jinak bych to nedala…jsem za to ale rada, ted uz jen strojkem a nedokazu si predstavit, ze se holim ziletkou ![]()
Neni to epilator, ale chloupky odstraňuje bezbolestne a na dlouhou dobu, a to i na mistech, kam jsem driv klasicky epilator nemohla bolesti ani použit (podpazi, trisla)-Philips Lumea.
@LAlezane píše:
To je pak jednodušší jednou za dva tři dny objet všechno holicím strojkem
ano, přesně. Chlupy jsou řídké a krátké. Opak, tedy husté a dlouhé jsou mučírna.
@LAlezane píše:
To je pak jednodušší jednou za dva tři dny objet všechno holicím strojkem
To není
já to teda lehounce dělám jednou týdně, i později. Někdy ale nemám čas a zanedbám to ![]()
Mám Braun W&D