Dovolená Eraclea Mare

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
23.7.13 22:31

@Hello Kitty75
nojo ale mi tam nejedeme utrácet - ani nebude co, jsme našetrili tak na cestu a pobyt - zbytek utratíme za jídlo a budu ráda. Bohužel no, jsem ráda aspon za to moře, ale mi i bez prcka moc nehýřili - max si koupili výlet na lodí nebo tak, ale abysme tam kupovali hadry, věci a tak, tak to ne..díky za tipy.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
23.7.13 22:50

@smurfka
My jí tam také koupili jen balón, jinak vše jsme měli s sebou… ale to jídlo je tam fakt drahý, tedy dle mě… Takže doporučují nějak jídlo vzít s sebou :think:. Užijte si dovču :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
23.7.13 22:52

@Hello Kitty75
jo? právě jedeme se segrou a švárou..ti jezdí na to místo pravidelně dvakrát ročně - přijeli z tama před týdnem a měli dodávku plnou jídla.. že prý na tom ušetřili tak dva litry..tak nevím. Právě nemám ani cestovní ledničku že bych vzala něco, tak doufám že třeba vydrží malý týden na těstovinách s omáčkou, ty tam jsou prý zababku..

• Citovat
  • Upravit
23.7.13 22:55

@smurfka
Třeba ta malá sámoška tam mi přijde drahá, ale v penny v caorle jsme si také domů nakoupili, hlavně vína a omáčky… Záleží, co kdo nakupuje…Člověk to nemůže moc přepočítávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
23.7.13 23:00

@Hello Kitty75 jo on právě říkal že chodili do nějakého mega obchodáku kde stál balík těstovin 17 korun - to měli v podstatě pro dva na dva dny - plus nějakou tu omáčku..no uvidíme, nic brát asi nebudem..malý už jí to co mi, jen čajíky, sunar.

• Citovat
  • Upravit
23.7.13 23:05

@smurfka
Tak to jo, musíš jít do velkého obchodu, v tom místě je to předražené, ale to je vždycky :twisted:. Užijte si to tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
23.7.13 23:12
@Hello Kitty75 píše:
@smurfka
Tak to jo, musíš jít do velkého obchodu, v tom místě je to předražené, ale to je vždycky :twisted:. Užijte si to tam…

díky..snad to dáme..mám hruzu z cesty autem..malý není moc sedačkový typ, tak doufám že noc prospí a pak už tam budem cobydup :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
24.7.13 11:06

Male se v aute taky nelibi, takze tam jsme jeli pres Rakousko, kde jsme byli 3 dny a zpet vyjeli v 16.hodin a doma byli v 1:30, takze to slo… pres den si to taky nedovedu predstavit…mejte se tam hezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katka O.
21.8.13 14:27

Ahoj holky,

vstupuji do diskuze a ráda bych se zeptala, slyšela jsem, že na místních plážích není dovoleno stavět cokoliv z písku, mít slunečníky a plážový stan atp…Ale podle vašich zkušeností tomu tak není. My tam pojedeme cca za 14 dní, takže se raději ještě jednou takhle blbě ptám :lol: Přijde mi to totiž dost uhozený…Ani nevím, kdo s tím přišel…

• Citovat
  • Upravit
2354
16.12.13 10:47

Ahoj holky, kdo jste byl v Eraclea Mare - nemáte nějaký tip na ubytování v apartmánu nebo tip na agenturu, přes kterou jste si to zařizovaly? Já zatím koukala na jejich agenturu http://www.omnia2010.com/ ale žádné ubytování mě tam nezaujalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
16.12.13 11:06

My byli přes BK Tour a byli jsme spokojení. Akorát je to už tři roky, tak snad ještě stále nabízí toto místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
28.1.15 14:05

Dobry den,
Prosim o tipy na HOTELOVE ubytovani v teto destinaci, idealne neco „lepsiho“.
Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario