Dovolená Eraclea Mare

1462
3.5.12 00:24

Eraclea mare

Chystáme se na dovolenou v druhé polovině srpna, pojedeme tři rodiny (šest dětí ve věku 3-7 let). Docela nás zaujala Eraclea mare, ale osobní zkušenost nemáme. Takže bych ráda poprosila o ,,recenze,, a případně by se hodilo i doporučení nějakého ubytování (nejlépe všechny tři rodiny pod jednou střechou). Díky za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10486
3.5.12 05:56

Ahoj tak my byli v Eraclea mare asi šestkrát a musí říct, že se nám tam vždycky strašně líbilo a rádi se tam vracíme, pro děti si myslím, že to je ideální, sama děti nemám, ale každoročně jsme tam jezdívali od dvou let věku sestry i bratra. K tomu bydlení tak my jsme vždycky bydleli v nějakém apartmánu, který byl přizpůsoben pětičlenné rodině, samozřejmě tam určitě budou větší i menší, ale pro tolik lidí asi ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
3.5.12 06:20

S bydlením neporadím, ale pro děti je to tam fajn, krásný pozvolný vstup do moře :palec:

• Citovat
  • Upravit
Caty
3.5.12 08:36

Holky, mam blbý dotaz, kde to je?

• Citovat
  • Upravit
teresa20
3.5.12 09:12
@Caty píše:
Holky, mam blbý dotaz, kde to je?

severní Itálie ;) pokud si tedy vzpomínám dobře :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Caty
3.5.12 09:38

je a máte vyzkoušený nějjaký hotel?

• Citovat
  • Upravit
smurfka
23.7.13 21:47

Holky jedeme tam letos s 15m prckem..prosím nevíte jestli je tam písek, kamínky nebo štěrk? at vím případně co brát za boty, jestli tvrdší nebo měkké? díky.

• Citovat
  • Upravit
23.7.13 21:52
@smurfka píše:
Holky jedeme tam letos s 15m prckem..prosím nevíte jestli je tam písek, kamínky nebo štěrk? at vím případně co brát za boty, jestli tvrdší nebo měkké? díky.

My se vrátili v neděli, je tam písek, malá (14m) měla na sobě ponožky, neboť písek byl fakt horký, boty nebyly potřeba, jen při kraji jsou rozbité mušličky, pa už je to v pohodě, ani krabi tam nejsou…klidně se zeptej, co tě napadne, třeba poradím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
23.7.13 21:58

@Hello Kitty75
máme jet do Eraycle Mare - do Via Marinela, jedem k moři s dítětem poprvé tak jsem nervní co vzít..apartmány asi postýlky nemají v ceně třeba na požádání co? takže cestovní postel..je dobrý brát ten stan na pláž nebo je tam dost stínů ( prý tam je hodně stromů kolem pláže )..chodima malá v plavkách nebo plenách do vody, nebo si ji nechávala naholo?

• Citovat
  • Upravit
smurfka
23.7.13 21:59

Jo a do vody šla taky v ponožkách nebo měla boty do vody, nebo boso? :think:

• Citovat
  • Upravit
23.7.13 22:06
@smurfka píše:
@Hello Kitty75
máme jet do Eraycle Mare - do Via Marinela, jedem k moři s dítětem poprvé tak jsem nervní co vzít..apartmány asi postýlky nemají v ceně třeba na požádání co? takže cestovní postel..je dobrý brát ten stan na pláž nebo je tam dost stínů ( prý tam je hodně stromů kolem pláže )..chodima malá v plavkách nebo plenách do vody, nebo si ji nechávala naholo?

My byli v jiném ubytování, ale byly to také apartmány a postýlku jsem si zařídila přes ně, do auta by se nám už asi ani nevešla…Pokud ten stan máte, tak si ho vezměte, ty stromy kolem byly tak 150m od vody, takže my kupovali slunečník a kvůli malé leželi hned u vody…Měla pořád plavky (buď normální nebo ty vycpané plavky, ale byli tam i s jednorázovkama), ale kdyby nehrozilo, že se kdykoliv a kdekoliv pokaká, tak by je asi neměla, takže to bylo hlavně z tohoto důvodu…Pokud máš ten UV overálek, tak doporučuji ho vzít, už v sobotu tam bylo ve stínu 35 stupňů…
Dále tam bylo strašně moc komárů, takže malá spala v dlouhém pyžamku, i když tam bylo příšerné vedro v noci :-(.
Nám se velmi osvědčil malý člun, vozila jsem jí v tom na vlnách a pak jsme jí tam dali vody a měla to jako bazének u deky :-). Napadá tě ještě nějaká otázka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.13 22:09
@smurfka píše:
Jo a do vody šla taky v ponožkách nebo měla boty do vody, nebo boso? :think:

Měla pořád ty ponožky, i ve vodě, boty do vody tam nemělo žádné dítě. Fakt nebyly potřeba, ale písek pálil hrozně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
23.7.13 22:11

@Hello Kitty75
aha tak na tu postýlku se zkusím zeptat jestli by nemohli oni někde sehnat. Uv overalek nemám, myslela jsem si že bude běhat v tričku a plenách :nevim: samo namazaný.. :think: jste měli komáry i v apartmánu jo? hmm takže koupit nějaké mazání proti komárům nebo to tam ani nefungovalo? spreje a tak..
jé díky čluník zkusím pujčit

• Citovat
  • Upravit
smurfka
23.7.13 22:12

Jo a jak s jídlem? měli jste svoje nebo kupovali tam?

• Citovat
  • Upravit
23.7.13 22:18
@smurfka píše:
@Hello Kitty75
aha tak na tu postýlku se zkusím zeptat jestli by nemohli oni někde sehnat. Uv overalek nemám, myslela jsem si že bude běhat v tričku a plenách :nevim: samo namazaný.. :think: jste měli komáry i v apartmánu jo? hmm takže koupit nějaké mazání proti komárům nebo to tam ani nefungovalo? spreje a tak..
jé díky čluník zkusím pujčit

Zkus, určitě budou mít, počítají s tím, že si ji lidi nevozí…
Tričko a plínka je taky v pohodě :palec:.
Měli jsme je i tam, normálně létali i přes den, mrchy…musím říct, že jsem v životě nebyla tak poštípaná jako tam. Já měla myslím Viper pro děti od 1 roku a ten fakt nepomáhal…Kamarádi koupili nějaký sprej tam v sámošce a ten mi přišel lepší…Taky tam prodávali to do těch zásuvek, takže bych doporučila něco koupit…
My před odjezdem koupil čluník ve tvaru želvy za 99kč a byl super :-), jinak takových věcí se tam dá koupit milion :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí