Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj, při brouzdání po internetu jsem našla tento odkaz
http://www.aliexpress.com/…6041695.html
Nejsem velký odborník, ale nějaké základní povědomí mám a když se dívám na tohle nosítko (předpokládám, že je to určitá čínská napodobenina Erga), připadá mi, že splňuje nároky kladené na ergonomická nosítka. Co říkáte? Koupily byste?
Ano je to obšlehlý dobře, nicméně si nejsem jistá zpracováním.. Myslím švy, plastové části a tak ![]()
@lenajs
ahoj, odkaz nemůžu otevřít, jsem na tel.,ale taky jsem koupila napodobeninu Erga, od paní na MMB, sama je šila snad a jsem spokojená, za mě tedy ano.
Jak tohle vychází cenově? Mě vyšlo na cca 700,–,pokud budeš chtít, zkusím to dohledat a pošlu Ti to zprávou, až budu na PC… ![]()
@lenajs Jo, to je okopčené ergo, jestli bych koupila nevím, bála bych se kvality přesek.
Ja bych se asi nebala tohle nositko poridit - vzdyt 90% veci, co se ti dnes a denne dostanou do ruky je Made in China.
Chapu, je to pro dite, ale podivej se na detske zbozi co mas doma…brala bych to ![]()
Kvalita spon, materiálu, prošití bude jinde než u originálu (nemluvím o pracovních podmínkách zaměstnanců). Já bych nekoupila.
Bála bych se pevnosti přesek a použitého matriálu, alespoň mně malá nosítko dost žvýkala. Navíc je to kopie zavedené značky.
@elfans píše:
Na nosenideti.cz je o tom docela obsáhlý článek. Tady
Tak tím je záhada vysvětlena, díky ![]()
O koupi zatím vůbec neuvažuji, spíš mě opravdu zarazilo, že existuje taková napodobenina a zda ji třeba někdo přeci jen nepořídil a jaké jsou zkušenosti ![]()
Koukam ze na Amazonu se prodavaj podobny za 12 dolacu, z recenzi je jasne, ze je z Ciny, ale ohlasy jsou dobre, takze bych se fakt nebala.
Produkt co sem nasla na Amazonu, zde. amazon. com/Gaorui-Carrier-Comfort-Backpack-Adjustable/dp/B0089XXJU8/ref=cm_cr_pr_product_top.
Edit: nevim proc mi nejde vlozit odkaz ![]()
@MaDoRaBe píše:
To bych radši za litr až litr a půl koupila jetý originál.
Nebo rovnou podpořila český výrobky a koupila Kibi…
koneckonců origo Ergo taky vyrábí v Číně…