Eror já nebo test? :/

12
13.5.20 20:03

Těhotenství nebo ne? :/

Zdravím :mavam:
Chci se zeptat, zda někdo zažil něco podobného? O mimčo se snažíme 2,5 roku. Mám syndrom polycystich vaječníků a jsem 5 měsíců po laparce. Tento měsíc poprvé za ty 2,5 roky přišlo minipidi špinění 11 den po ovulce asi na jednu intimku poté už jen začal hustý výtok. Normálně mi hned začne MS. Včera 30DC jsem zkusila dr. Maxe test a vyšel pozitivní, ale až po limitu (vím, že bych měla ignorovat) dnes ráno Benu test proužek negativní.
Jde mi jen o to, že ty 2,5 roku snaženi byly na hlavu a stalo se kde co, ale nikdy mi nevyšel pozitivní test ani po limitu a že jich bylo :D :D
Chtěla bych se jen zeptat, zda někdo nezažil něco podobného nebo by měl řadu, co se ve mě děje? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
145
13.5.20 20:44

Ahoj, já jsem 2 měsíce po laparoskopií… v srpnu 2019 biochemické těhotenství a v březnu 2020 mimoděložní (praskl vejcovod)… takže ti rozumím jak se cítíš… být tebou, udělala bych si nejlíp mamatest za 2 dny ráno a uvidíš.
Já jsem teď místo MS měla špinění…tak jak píšeš, lovila jsem něco na TT a nic… tak jsem šla k Dr. HCG 0 a špiním maličko už 6 den… myslela jsem si, že je to nidace a oni jsou to rozhozené hormony.

DRŽÍM PALCE :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.20 20:44

Já měla na prvním testu mírného ducha taky až po limitu, a těhotenství vyšlo. Zkus testovat další a držím moc palce ať to konečně vyjde ;)

• Citovat
  • Upravit
12
13.5.20 21:00

Moc děkuji za oba názory.❤️️ Já si myslela, že už jsem snad zažila všechno a když už jsem to začala mít vcelku někde tak zase přijde něco, co bude ještě nebylo 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ celkově je to všechno jiný než dřív. Normálně před MS trpím jak pes a nálady šílený a 100 příznaků těhotenství a teď se cítím jakobych byla na začátku cyklu. Jen sem tam tlak v břichu a nebeský klid 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
13.5.20 21:03

Já poznala, že se něco děje, když mě začala z boku bolet prsa. Teď si je před MS furt mackam a očekávám bolest :D už si připadám jako blázen.
Držím palce, ať za 2 dny ráno najdeš // ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.5.20 08:17

@Pufii tak dnešní test sněhobílo :( na mamatestu.. Včera odpoledne pozitivní ovulační test takže je to asi nějaký eror a nejspíš zpoždění ovulka nebo nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
15.5.20 08:33
@Hello.Bu píše:
@Pufii tak dnešní test sněhobílo :( na mamatestu.. Včera odpoledne pozitivní ovulační test takže je to asi nějaký eror a nejspíš zpoždění ovulka nebo nevim :think:

Neboj! Příště to už musí vyjít. Držím palce ✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital