Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo a ještě abych nezapomněla dodat, tak MS teprve čekám. Akorát, že nevím kdy přesně, protože si to nepamatuji a nezapisuji ![]()
Je dost mozne ze si tehotna, je to velka davka hormonu, ale taky ne, musis na gyndu, my ti to tady nerekneme.
to je dobré nezapisovat si to a nepamatovat si kdy to dostanu.. to bych docela nechtěla;).. ale jinak k tématu.. je to možné, nemáš to jako 100%možnost.. tak hold někdo chce, aby jsi miminko měla..
dle mého je blbost, aby za to mohlo to escapelle.. další věc je, kdy jsi ten prášek po vzala- píšou do tří dnů a co den zpoždění to jdou procenta dolů.. v každém případě hodně štěstí ať to dopadne jak si přeješ
Já bych řekla, že jsi těhotná. Tableta asi nezaúčinkovala tak jak měla. Pochybuju, že by obsahovala hcg na které testy reagují. Asi bych si pospíšila na gyndu jestli mimino nechceš, když vyskočily // okamžitě, něco už by mohlo být vidět na utz.
Tak sem schválně pohledala a účinná látka tam je levonorgestrel, který zabranuje uhnízdění do děložní sliznice, ale hcg produkuje pouze zahnízděné vajíčko, takže je to už asi jasné.
Tak at ti to dopadne jak si přeješ.
@Anonymní píše:
Tak testy //, clear blue 2-3, tak je to jasný![]()
a miminko nechcete z určitých důvodů a nebo se budete rozmýšlet?.. hodně štěstí
Ahoj holky.
Chtěla bych s vámi znovu otevřít toto téma. Budu ráda kdyby jste mi napsaly jestli máte někdo takovou zkušenost. Brala jsem antikoncepci, ale vysadila jsem protože mi nevyhovovala. Tak za tři týdny se nám s manželem stala nehoda. Radši jsem na nic nečekala a vzala si Escapelle. Bylo to do 12 hodin. Jenže stále jsem to nedostala. Vím že se to může stát tak jsem to pustila z hlavy, ale teď už mi to začalo být divné. Hlavně jsem v pondělí začala mít výtok. Už mám doma jednoho 11 měsíčního neposedu tak jsem znervózněla a radši si udělala test. No a vyšel tak napůl. Slabonká druhá čárka(u malého jsem to taky tak měla ). Docela šok. Myslíte, že jsem tak hormonálně rozhozená, že by byl falešně pozitivní?
Já jsem z toho docela jelen, protože mě vůbec nenapadlo že by to nezafungovalo. ![]()
@Ksanda05 nemusí…nebyla bys první případ, ale na mě kdysi escapelle zafungovala tak jak měla…
@Sailah
No nic. Zítra ráno si zkusím další test a příští týden jsem objednaná na gyndu tak se to buď potvrdí nebo vyvrátí. Pořád si říkám, že to není možný.
Jestli se to potvrdí tak to bude asi mazec. Jedno téměř roční doma a druhé na cestě. Uf.
Děkuji za reakci. ![]()
Ahoj, v úterý což bylo 24.1 sem se svým přítelem měla sex, praskl nám kondom a jak to už býva udělal se do mě, 19 hodin nato druhý den jsme si koupila escapelle. Dnes je 27.1 a pociťovala jsem již menší bolesti a měla jsem takový narůžověly až bílý výtok :/
Nevím jestli to zabralo a co si mám otom myslet.
Ahoj. Nedávno jsme meli s přítelem pohlavní styk. Bohužel nám práskl kondom ale pritel se neudelal ale kapicka lasky tam byla. Do 27 hodin sem užila escapelle a do 6 dnů prislo krvácení. V pondeli odpoledne jsem dělala tehotensky test a vyšel negativní a ráno druhý a nebylo na nem nic. Trochu me boli podbrisek jakobych to mela dostat. Myslíte ze mohu byt těhotná.?
@Paola21 píše:
Těhotná nejsi
Stále v to doufám. Mam strach. Ted těhotná byt ještě nechci. Takze ten strach uz mit nemusím.?
Holky, asi před 3mi týdny jsem užila po 18 hodinách od nechráněného sexu tabletu Escapelle. Začala jsem pociťovat citlivost prsou, což i uvádí v příbalovém letáku jako nežádoucí účinky. Jenomže dnes jsem si udělala teh. test a okamžitě //
Myslíte že by to mohlo mít třeba vliv z té tablety - je to hrozně vysoká dávka hormonů, a nebo prostě nezafungoval a jsem těhotná??
Děkuju