Esentis - imitace parfémů

2752
16.3.16 20:42

Esentis - imitace parfémů

Mám takový dotaz, kamarádka si chtěla objednat imitaci parfémů na esentis ale nepovedlo se jí to protože když vše vyplnila / adresu, jméno…/ stejně ji to nepustilo ke kroku č.3 že prý něco zapomněla vyplnit. Tak mě poprosila, jestli bych to nezkusila. Bohužel jsem na tom byla stejně jako ona, nešlo to. Ona si objednává ještě z nějakého - teď nevím :think: něco jako BB nebo BV taky nějaké imitace prý kolem 400,– za kus. Moc se v těch imitacích nevyznám :nevim: Kamarádka jako samoživitelka nemá dost peněz, proto si objednává imitace. Nemáte někdo s tím esentis zkušenosti a povedlo se vám objednat??? nebo kde sehnat něco podobného??? dneska jsem to ještě jednou zkusila objednat, bez výsledku :zed: zkoušela jsem to vyhleat i na Heuréce a nic - nevím. Kus je tam za 90,– kdyby se našla podobná prodejna měla by radost. Zkoušela jsem ji doporučit, kde nakupuju já - kupuju si svůj oblíbený parfém ale stojí kolem 1600,– testry techto parfémů se pohybují kolem 600-1000,– na což ona nemá :,( díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29.4.16 15:04

Esentis

Někdy to chce odkliknout čtvereček-souhlasím s podmínkami. Pak by to mělo pustit dál :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
29.4.16 22:48

@Helena Naglova tak to jsme zkoušely a bohužel. Nakonec jsem tam napsala paní byla moc ochotná, parfémy objednala a říkala, že tam byla nějaká chyba. Že kdyby to příště nešlo, klidně jí máme napsat. Jinak s parfémy - spokojenost sice kamarádka říkala, že jeden voněl trochu jinak ale druhý prý paráda. :dance: jsem ráda, že to tak šlo vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.16 23:02

Esentis

Tak to je dobře. Já dneska poprvé objednávala. Jsem na to zvědavá.. (mají víkendovou slevu -akci ). Podle všeho ty parfémy nemají být přesná napodobenina. Píšou -inspirováno tím a tím.. Občas si koupím něco za cca 1000,– (hlavně testery )Na nějaký Dior opravdu nemám..Vím, že jak bych si ho koupila, odejde za trest lednice.. :( Holky psaly, že tyto parfémky vydrží vonět dlouho. Třeba se tam do nějakýho zamiluju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
1.5.16 19:44

@Helena Naglova jo určitě si zamilujete. Kamarádka si právě objednávala nějaký amor amor ale prý to voní jinak. Pak si objednala Hypnose a je unešená. Já mám doma originál co jsem dostala od manžela v srpnu k svátku a je fakt, že sice ten originál je drahý ale vydrží hooodně dlouho. Už pomalu dochází, tak přemýšlím, že asi taky vyzkouším :D dejte pak vědět, jak jste byla spokojená. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.16 20:06

Alčák1

Objednala jsem: inspirováno- Armani Si, Dior Addict 2 (ten se mi líbil u sousedky ) a Chanel Chance eau Tender.. Pak písnu.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.5.16 20:10

Navoněná bída. Než vonět fejkem, koupím si vůni v drogerii, co si na nic nehraje. Klidně v drogerii nebo u Avonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.16 20:28

Esentis

Zkusit se to může, ne? Kámoška používala stříbrný Charlie. Mně hrozně voněl, koupila jsem si ho v drogerce a po dvou hodinách jsem musela vzít Zodac na alergii. Bílý mi voní ještě víc a reakce mám na něj stejný.. Něco v něm je, co mi vadí. Jinak zajdu někam do Sephory a tím, co mě zajímá se fouknu. Čekám co to se mnou udělá.. Představa, že vypláznu větší sumu a oteču mi docela vadí. U Esentis stojí jeden 90kč ( balení do kabelky.) Vyzkoušíme, uvidíme. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.5.16 20:30
@Helena Naglova píše:
Zkusit se to může, ne? Kámoška používala stříbrný Charlie. Mně hrozně voněl, koupila jsem si ho v drogerce a po dvou hodinách jsem musela vzít Zodac na alergii. Bílý mi voní ještě víc a reakce mám na něj stejný.. Něco v něm je, co mi vadí. Jinak zajdu někam do Sephory a tím, co mě zajímá se fouknu. Čekám co to se mnou udělá.. Představa, že vypláznu větší sumu a oteču mi docela vadí. U Esentis stojí jeden 90kč ( balení do kabelky.) Vyzkoušíme, uvidíme. 8o

za ty peníze čekáš kvalitu? Nedivila bych se, kdyby to míchali v jedovatý chemičce nějací Číňani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.16 09:18

Burj Chalifa

Normální cena. Parfému je 10ml do kabelky. Za velký 100ml by se zaplatilo 900,–.. Čínský jedovatý chemičky jsou přeceňovaný.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
3.5.16 07:37

Taky premyslim koupit. s jakou vuni jste spokojeni??? treba chanel? nebo adict? nebo najeka panska?:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.16 08:41

Esentis

Pavlinenenka-už mi to odeslali.. Za chvíli jedu do Parfums.cz fouknout na papírek originály. Až porovnám, dám vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
3.5.16 08:46

Tak pak hned prosim dej vedet. a hlavne me zajima vydrz.
nevíte holky jak je to s vydrzi?? u parfemu hlavne cekam vydrz a ani tak me nazajima jeslti to voni stejne jako original…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
3.5.16 08:49

@pavlinenenka A není lepší si koupit originál? Na arome se dají v inzerci pořídit jen odzkoušené nebo částečně použité parfémy za výbornou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.16 09:10

@demian Arome? To neznám!! Jdu juknout 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat