Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj všem, chtěla bych si pořídit espadrilky jsou prý teď in
ale nevim nevim, přijde mi to jak cvičky, mate některá a jak se v nich chodí? Popr. kde jste koupily? Dekuju za tipy i zkušenosti ![]()
nemám, přijde mi to, žeto ničí nohu,
, ps. ani prostřední dcera je nenosí, jí se nelíbí
![]()
Espadrilky jsou moje nejoblíbenější letní boty, chodí se v nich fakt pohodlně. Jen si musíš vybrat správně a vyzkoušet, ať to má měkkou stélku a netlačí tě špička. Kupuje je po různu, pár jsem si jich koupila na dovolené, občas si objednávám z Deichmanna (mají krásné v online exclusive kolekci, která je v e-shopu /není na prodejnách/) - těch objednám vždycky víc, vyzkouším, jedny si nechám a zbytek vrátím.
Já nosím a jsem spokojená. Jsou pohodlné a chodu se mi v nich dobře. Nepřijde mi ,ze by ničili nohy.A kde sem je koupila ,to už si nevzpomenu.
@Pucalkovic Amina píše:
Espadrilky jsou moje nejoblíbenější letní boty, chodí se v nich fakt pohodlně. Jen si musíš vybrat správně a vyzkoušet, ať to má měkkou stélku a netlačí tě špička. Kupuje je po různu, pár jsem si jich koupila na dovolené, občas si objednávám z Deichmanna (mají krásné v online exclusive kolekci, která je v e-shopu /není na prodejnách/) - těch objednám vždycky víc, vyzkouším, jedny si nechám a zbytek vrátím.
Super, dekuju za tip a cenově? Mě se líbí v Céčkach asi za 700,– jsou cele látkové, tak o palce strach nemám.. a nepoti se v nich nohy?
jsem hrozná ještě jsou tedy lepší s gumovou nebo ala “sláma” podrazka?
@pistacie To s gumovou podrážkou jsou slip-ony, to už nejsou espadrilky. Espadrilky jsou typicky boty se slaměnou podrážkou. Cenově ty z Deichmanna stojej taky kolem 700 Kč, pokud jsou látkové. Pak mají taky kožené, ty jsou dražší. To, že jsou látkové, ale neznamená, že tě nebudou tlačit, někdy jsou prostě příliš úzké, nebo tě může řezat lem na patě, takže fakt to radši vyzkoušej. Já do nich nosím takové ty ponožky, které jsou jen na chodidlo, tzn. vůbec nejsou vidět. Pak se mi v tom noha nepotí. Naboso jo, to párkrát vezmeš a můžeš to vyhodit. takže určitě ponožtičky.
@Pucalkovic Amina píše:
@pistacie To s gumovou podrážkou jsou slip-ony, to už nejsou espadrilky. Espadrilky jsou typicky boty se slaměnou podrážkou. Cenově ty z Deichmanna stojej taky kolem 700 Kč, pokud jsou látkové. Pak mají taky kožené, ty jsou dražší. To, že jsou látkové, ale neznamená, že tě nebudou tlačit, někdy jsou prostě příliš úzké, nebo tě může řezat lem na patě, takže fakt to radši vyzkoušej. Já do nich nosím takové ty ponožky, které jsou jen na chodidlo, tzn. vůbec nejsou vidět. Pak se mi v tom noha nepotí. Naboso jo, to párkrát vezmeš a můžeš to vyhodit. takže určitě ponožtičky.
Dekuju za vysvětlení ![]()
Ahoj ja mam nejraději espadrilky od značky Toms mají zajímavé barvy a ještě člověk přispěje na dobrou věc . ![]()
Espadrilky jsem začala nosit před pár lety a jsem z nich nadšená. Lehká pěkná botička. Teď si plánuju udělat sama, protože se mi za ně nechce dávat tolik peněz a materiál na to doma mám ![]()
Nemám, nelíbí se mi to, přijde mi to jako lepší bačkory
Ale já jsem, co se modních výstřelků týče, totálně mimo
Celkově některé dnešní modní kusy nějak nechápu.