Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj ![]()
Je mi 22 domluvila jsem si sex s 38letym chlapem.
Večeře, vínko pobyt na hotelu.
Co na sebe?? Rifle a halenku? Černý saty-silonky-boty na menším podpatku? Hadr od pytle?
spodní prádlo je jasný, ale přeci ten první dojem ![]()
Za mě světlé krátké letní šaty, podpatky a sp.prádlo nech doma. Urcite nezapomeň kondomy a pepřový sprej, jistota je jistota.
První dojem je zbytečný, pánovi bude šumák, co máš na sobě. O tebe přece nejde. Jde jen o sex.
Obleceni je celkem fuk, nemu pujde o to, co je pod oblecenim…takze jdi v tom, v cem se citis dobre ty…
@Terka22a první dojem je hlavně nesmrdět rybinou.
V tomto případě o oblečení nejde.
@Detsa píše:
@Terka22a oblečení bych neřešil moc vzhledem k povaze schůzky. Stejně půjde jen o jedno.
A o co? Romantika při svíčkách.
![]()
Já chodila na rande vždycky v džínách/kraťasech a tričku. Fintila jsem se až potom pro přítele, teď manžela
Určitě bych se nestrojila pro někoho koho neznám, navíc když víš, že s ním nakonec stejně skončíš v hotelu
Tam o rande asi nejde…
@Terka22a píše:
Ahoj
Co na sebe?? Rifle a halenku? Černý saty-silonky-boty na menším podpatku? Hadr od pytle?spodní prádlo je jasný, ale přeci ten první dojem
Hlavně prezervativ ![]()
Myslis, ze se taky bufe kvuli tobe fintit? ![]()
Ale jo, radeji se nafinti, aby ti normos vizaz ten obchod neprekazila ![]()
@Terka22a píše:
Ahoj
Co na sebe?? Rifle a halenku? Černý saty-silonky-boty na menším podpatku? Hadr od pytle?spodní prádlo je jasný, ale přeci ten první dojem
A určitě ho miluješ ![]()
@GabinkaCh a proč by ho měla milovat? Jasně mluví o sexu. Normálně se zeptala. Ve 22 ti svobodná si může spát s kým chce.
Já bych se necítila.