Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli máte taky takový problém. Vždy než chci s golfáčem vyjet, musím porádně prošlápnout brzdu. Je to normální a tento typ kočárku to dělá nebo je chyba někde jinde. Děkuji
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Espiro Magic?
Přidejte zkušenost s Espiro MagicMam ho a nemela jsem s brzdou zaden problem, dokud jsem s nim nejezdila po plazi a nezadrela se kvuli pisku :-/
Taky jsme měli problém jen po ježdění po pláži pak to po nějaké době zase přešlo.
Nám se naopak zabržďovala sama, dali jsme na reklamaci a neuznali, že prý jsme neprováděli pravidelnou údržbu. Ale opravu nám naúčtovali 150kc, tak jsem, neřešila. Od té doby je to úplně v pohodě
@tweetydee píše:
Nám se naopak zabržďovala sama, dali jsme na reklamaci a neuznali, že prý jsme neprováděli pravidelnou údržbu. Ale opravu nám naúčtovali 150kc, tak jsem, neřešila. Od té doby je to úplně v pohodě
Ja reklamovala piskajici kolecko, napsali, ze jsem neprovadela dobre udrzbu, ze mi ale v ramci udrzeni dobrych vztahu zakaznik a prodejce reklamaci uznavaji a kolecko opravili (rozumejme utreli a ukazali mi, jak to mam delat
)