Euronu si prostě zamilujete

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
zuzana32
11.3.22 06:12

Euronu si prostě zamilujete

Ahoj holky máte rádi úklid s Euronou si ho zamilujete.????Můžete mě taky sledovat na mém IG: Zuza_euronka kde najdete spoustu informací a taky rad.❤️️Navíc Eurona je fakt šetrná není drahá opravdu funguje a krásně voní. A co je hrozně skvělý při nákupu nad 100Bodů Vzorník Aviváží 30 kusů zdarma. Máš zájem o to zkusit Euronu a chceš abych se stala tvojí poradkyní při registraci stačí zadat jen moje ID: 420-4967748348 Nezapomeňte že pokud při první objednávce nezadáte ID poradce. Eurona vám nějakého přidělí. :smiling_face_with3_hearts:Také se můžeš semnou zúčastnit soutěží na mém IG o super ceny Eurony produktů. Podmínky soutěže vždy budou zapsat svou 100BO objednávku v měsíci který bude u soutěže musíš být registrovaný podemnou Tak neváhej a přidej se k nám do týmu se vším pomůžu i poradím

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
9272
11.3.22 06:25
  • načítám...
19980
11.3.22 06:25

@zuzana32 sis nečetla pravidla co? Takže jdi s tou trapnou reklamou kamsi @admin

• načítám...
1375
11.3.22 06:31
@zuzana32 píše:
Ahoj holky máte rádi úklid s Euronou si ho zamilujete.????Můžete mě taky sledovat na mém IG: Zuza_euronka kde najdete spoustu informací a taky rad.❤️️Navíc Eurona je fakt šetrná není drahá opravdu funguje a krásně voní. A co je hrozně skvělý při nákupu nad 100Bodů Vzorník Aviváží 30 kusů zdarma. Máš zájem o to zkusit Euronu a chceš abych se stala tvojí poradkyní při registraci stačí zadat jen moje ID: 420-4967748348 Nezapomeňte že pokud při první objednávce nezadáte ID poradce. Eurona vám nějakého přidělí. :smiling_face_with3_hearts:Také se můžeš semnou zúčastnit soutěží na mém IG o super ceny Eurony produktů. Podmínky soutěže vždy budou zapsat svou 100BO objednávku v měsíci který bude u soutěže musíš být registrovaný podemnou Tak neváhej a přidej se k nám do týmu se vším pomůžu i poradím

@admin

• načítám...
42195
11.3.22 06:58

Huš 8o

• načítám...
40377
11.3.22 07:03
@zuzana32 píše:

Jedna aktivistka mi dala pár vzorků zdarma, tak mi to bylo líto vyhodit a zkusila jsem a bohužel to ani nefunguje a ani nevoní.

Doporučuju nekupovat, nemá to význam. :)

• načítám...
9148
11.3.22 07:04

No a to fakt neni hrozne skvely, najdi si normalni praci :D

• načítám...
16968
11.3.22 07:10

Když čtu takové inzeráty, tak si říkám, jestli by nebylo důstojnější prodávat to své prádlo jako slečna či paní před pár dny.. :think:

• načítám...
42195
11.3.22 07:11
@Králičice píše:
Když čtu takové inzeráty, tak si říkám, jestli by nebylo důstojnější prodávat to své prádlo jako slečna či paní před pár dny.. :think:

Myslíš jetý prádlo?

• načítám...
16968
11.3.22 07:13

@Betty MacDonald - jo, nedávno to tu bylo..

• načítám...
15398
11.3.22 07:14

:roll: :roll: :roll: Co jsem měla možnost vyzkoušet, tak stálo za ho.vno …

Takže víš kam s touto trapnou reklamou můžeš jít, že? :kytka:

Doporučuji nekupovat. Ušetříte prachy za zbytečnosti…

• načítám...
42195
11.3.22 07:15
@Králičice píše:
@Betty MacDonald - jo, nedávno to tu bylo..

Tak o to ouchylové zájem mají, na tom se vydělá víc bez na blbé Eurone :mrgreen:

• načítám...
101500
11.3.22 07:38
@Betty MacDonald píše:
Tak o to ouchylové zájem mají, na tom se vydělá víc bez na blbé Eurone :mrgreen:

A jeste usetris za praní :mrgreen:

• načítám...
33221
11.3.22 07:40
@zuzana32 píše:

No jo, musíš být registrovaný podemnou :mrgreen:
@admin

• načítám...
15740
11.3.22 07:46

Už jsem na Euronu psal, že tu spamuješ, snad tě vyhodí.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný