Europas pro psa- cena?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59340
28.3.19 13:29

@honzek86 ne. O jaké plemeno jde. Já tím ted zabila celý víkend :jazyk: Málopočetné plemeno je problém a to co jsme na začátku řekla že rozhodně ne u padlo a nejspíš se výhledově pojede přes celou republiku :mrgreen: . Cena se řídí jen zájemci, jak početné je a pak jak moc jsou kvalitní rodiče štěněte. Cenu jsme ani neřešila, cca vím kolik to bude. Europas je normální očkovák takže to fakt rozdíl v ceně neudělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2270
28.3.19 13:31

Europas stojí pár korun a vystaví ti ho každý veterinář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
28.3.19 13:44

Jak říkám, cenu za psa mám vyjasněnou. Jde o bulmastifa a cenu zatím počítám 20.000,– … dva chovatelé už mi kdysi potvrdili, že to je takový rozumný průměr za dobrého psa.
Je mi jasné, že samotný pas bude stát pár stovek, prostě občanka pro psa :) spíš jestli jeho vystavení není podmíněné nějakou hloupou EU prohlídkou nebo očkováním, co stojí několik tisíc, protože ho vyžadují třeba v jiném státu EU, ale přitom je jinak úplně zbytečné … aby potom nebyl rozdíl mezi štěnětem s pasem a bez třeba 5k - o to mi jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
28.3.19 13:46

@honzek86 ne to rozhodně ne, je to běžný očkovák co vydá vyterinář při prvním očkování u chovatele ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
28.3.19 13:47

Pokud je to seriozní chovatel tak nikdy nemá cenu dohodou. Takže není potřeba se na ničem domlouvat. Jen ji nechce napsat rovnou do inzerátu. Europas někde není napsaný z toho důvodu, že ho štěňata nemají vystavený. Pokud nebudete cestovat do zahraničí tak ho nepotřebujete. Ale vystaví ho každý veterinář za cca 200-300kč podle ceníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
28.3.19 14:02

@Markéta80 @Kaspinka Díky ;) takhle jsem to potřeboval vysvětlit… btw. seriózní chovatelé jsou to všichni… v podstatě jsem navštívil weby už všech chovných stanic bulmastifů v ČR registrovaných v klubu chovatelů a ty inzeráty teď jsou víceméně až na jeden všechny od těch stanic. Asi máš pravdu, možná jen nedávají cenu do inzerátu, zřejmě nechtějí, aby si lidi vybírali psa podle ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
28.3.19 14:06

Ahoj. Já dala za Europas 800 Kč plus čip, je to očkovák platný pro cestování se psem po zahraničí. Musí tam být číslo Čipu uvedeno. Já pak dělala registraci čipu na těch dvou webech cca za 400Kc jinak i přes čip psa nedohledaji když se ztratí. Plus když jedeme ven tak mi tam veterinář hodí razítko, že je pes v době vycestovani ok. Nic víc jsem neplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32031
28.3.19 19:38

Můj pes už čip měl, europas stál myslím 300kč, veterinář ho jen vypíše, žádná drahá prohlídka psa s tím spojená není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
28.3.19 19:48

@honzek86 cenu píše málokdo a to neřeším, zeptám se i kdy já cenu neřeším hned. Vím kolik se pohybuje cena takže žádné překvapení. Většina chovatelů nemá ráda když někoho zajímá jako první cena. Já ted rozesílala jen maily jestli v dohledné době plánují štěnátka a moje konkrétní požadavky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
28.3.19 20:02

@Markéta80 - ty ses nějak rozjela s těma psema. :lol: Jaký plemeno máš teď vyhlídlý? :)

Jinak europas je klasickej modrej očkovák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
28.3.19 20:06

@PetraJ to samé jen krátkosrsté :lol: . Ony jsou fakt nenáročné, jako by tady ani nebyly :mrgreen: . Jen se děsím té cesty :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný