Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
kdyby došlo ke styku, nebyl by pes v inkriminovaných místech od krve? Takhle to spíš vypadá na moč ![]()
@pe-terka píše:
kdyby došlo ke styku, nebyl by pes v inkriminovaných místech od krve? Takhle to spíš vypadá na moč
Jenže ani jeden se nepocurava doma v byte.A navíc to tak nesmrdelo.Ale melo to takovou barvu jako moč.Jsem z toho uplne hotova.Pes nevim jestli byl od krve,je cernej celej a nenapadlo me ho zkoumat.Ale ona po tom za nim dolejzala a on taky.
tak bych zavolala na veterinu, oni nejlépe vědí, jak probíhá psí spáření a tanečky kolem toho. A případně fence můžou něco píchnout, aby zabránili těhotenství. Ale jednala bych rychle.
@Anonymní píše:
Predem rikam, ze to je moje hloupost a uvedomuji si tonase fena 9 mesicu poprve hara.Je to asi 10den. Stale krvaci. Dneska na návštěvu přišla kamaradka s voriskem-klukem.Ja si to uvedomila az ve chvili, kdy sem o nich nevedela asi pet minut. Prisla sem za nima.Byly vedle sebe. Nebyly spojeni.Ale cela predsin byla mokra, louže a mistama kapky, žluté barvy.Je to mozna nechutné ale nevedela sem co to je.Jako moc to nesmrdelo.Je mozne ze behem takové chvilky by ji oplodnil? A popripadne co to bylo ta žlutá tekutina. Štěňata nechceme. Vím, měla jsem přemýšlet dřív..
Pokud nechcete štěňata, šla bych na veterinu. A příště netahej domů kamarádku se psem k hárající feně ![]()
Myslim, ze na zabreznuti je jeste brzo 10. den…u nas spojeni trvalo kolem 20 minut..to zlute muze byt moc, pes mohl znackovat.
Já nevěděla ,ze ma kluka.Neviděli jsme se x let.Prostě mi to nedošlo.V pondělí tam volám.Díky
Psi se páří poměrně dlouho, je na to potřeba klid. Není problém i proces, trvající 45 minut. Podle uvedených informací bych řekla, že se jednalo o moč, i když třeba vynucenou a hodně ‚řídkou‘, když ten pes ucítil hárající fenu. Osobně si myslím, že nic nestihli, ale na 100% to vážně neřeknu ![]()
Po 25 dnech od tohohle zážitku zajděte s fenou na sono a uvidíte, pak se rozhodnete co dál.
![]()
@Laurelin93 To taky nemusí být pravda, když jsme kryli fenu tak bylo hotovo asi za 3 minuty a takhle krátké spojení stačilo k vrhu štěňat.
Zakladatelko jděte na veterinu, co nejdříve aby měla štěňata takhle mladá fenka není moc dobré. Není fyzicky dovivinutá a může mít velké komplikace u případného porodu.
Vhodná doba na krytí je nejčastěji 10-14 den ale svázání trvá 10-30 minut, asi bych se nebála že by se jim to tak rychle povedlo ![]()
@PetuleS1 píše:
Vhodná doba na krytí je nejčastěji 10-14 den ale svázání trvá 10-30 minut, asi bych se nebála že by se jim to tak rychle povedlo
Jenomže zakladatelka to přesně neví. Píše 5 minut, ale kecala s kamarádkou. To ten čas běží jinak… Navíc, kdyby mně přišel do bytu pes k hárající mladé fence - pinďoura snad viděla, pokud do té doby netušila, že má kámoška psa a ne fenu, vůbec je k sobě nepustím ![]()
@Russet já vycházela z těch 5ti minut co psala že o nich nevěděla
pokud to bylo delší dobu je to chyba a nezodpovědnost majitelky, mě kdyby měla přijít kamarádka se psem na návštěvu a harala by mi čuba moje první otázka by byla zda je to pes či fena ![]()
A kdyby se to náhodou stalo, štěňata bych fene nenechala ![]()
Zavolej na veterinu, domluvte se na kontrole UTZ, až by bylo případně něco vidět. Pokud z toho budou štěňata, při kastraci jí je vezmou. Průšvih je, že už ti ona navždy zůstane psychicky jako štěně, zvlášť pokud je to větší plemeno… Ale lepší než množit křížence.
@Russet píše:
Jenomže zakladatelka to přesně neví. Píše 5 minut, ale kecala s kamarádkou. To ten čas běží jinak… Navíc, kdyby mně přišel do bytu pes k hárající mladé fence - pinďoura snad viděla, pokud do té doby netušila, že má kámoška psa a ne fenu, vůbec je k sobě nepustím
Prosimte.Jednalo se o necelejch pět minut.Maximalne.A ne pindoura sem fakt nevidela kdyz to byl chlupatej smetak.Ja si to uvědomuju,ze sem udelala kravinu.Tak stacilo by ne.Také si myslim,ze to nestihly.Ale co kdyby…jinak diky za komenty
v pondeli se poradim pro jistotu.Protože ja zadneho smetaka nemam a nechci ji do budoucna nejak ublizit.Dik
Predem rikam, ze to je moje hloupost a uvedomuji si to
nase fena 9 mesicu poprve hara.Je to asi 10den. Stale krvaci. Dneska na návštěvu přišla kamaradka s voriskem-klukem.Ja si to uvedomila az ve chvili, kdy sem o nich nevedela asi pet minut. Prisla sem za nima.Byly vedle sebe. Nebyly spojeni.Ale cela predsin byla mokra, louže a mistama kapky, žluté barvy.Je to mozna nechutné ale nevedela sem co to je.Jako moc to nesmrdelo.Je mozne ze behem takové chvilky by ji oplodnil? A popripadne co to bylo ta žlutá tekutina. Štěňata nechceme. Vím, měla jsem přemýšlet dřív..