Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
No a právě že tu kastraci dělat nechci.Kamarad mi rikal ze udelal se svoji cubou to same,zustalo ji tam nejake to mleko ci co a rozjela se rakovina.Pry se to stává casto.
Poraď se s veterinářem, protože tohle jedna paní/pán povídal je nejhorší. Chemický potrat je pro fenku větší zátěž a riziko. A štěňata nechat taky. A ještě přibude x potenciálních obyvatelů útulku. Tak se jedině modli, aby z toho opravdu nic nebylo no. Držím palce.
Příspěvek upraven 24.03.19 v 09:52
Klidne to mohli stihnout. Ja to videla jednou a trvalo to par minut, psi pak ale vypadali vycerpane, ne ze by vedle sebe v klidu lezeli. Ale zase si neumim predstavit, ze by fena harala a pes ji nechal byt.
@Lenca27 to oni nebyly vycerpany.On za no dolejzal,olizival a ona se mu podbizela a chtela ho taky.Nevim jestli po tom aktu ještě maji chut a nebo konec…ja se modlim,aby z toho nic nebylo.Jak bylo vyse napsané,chemii do ni davat nechci.Ma to ohromný vliv na toho psa.Ale stejne tak jako mit takhle mlada stenata
sem kr.ava hloupá hold.
Nejlépe bude zajít po 25. Dnu na sono. Ale myslím si, že pokud za a) ještě krvácela a byla teprve 9 den háráni, b) bylo to jen pět minut , tak to bude ok. Protože na krytí bylo ještě brzo a když se psi spojí, trvá spojení v naprosté většině déle, než 5 minut. Nicméně to sono je na místě a už si dávat příště pozor, právě kolem toho 10- 18 dne, to bývá kritické období. Hlidat fenu nejlépe celé tři tydny, kdy hárá.
@PetuleS1 píše:
@Russet já vycházela z těch 5ti minut co psala že o nich nevědělapokud to bylo delší dobu je to chyba a nezodpovědnost majitelky, mě kdyby měla přijít kamarádka se psem na návštěvu a harala by mi čuba moje první otázka by byla zda je to pes či fena
A kdyby se to náhodou stalo, štěňata bych fene nenechala
Moje taky. Ale jak vidíš, ona mu neviděla do chlupů…
No a právě že tu kastraci dělat nechci.Kamarad mi rikal ze udelal se svoji cubou to same,zustalo ji tam nejake to mleko ci co a rozjela se rakovina.Pry se to stává casto.