Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
kdysi dávno (už to bude víc jak 20 let) jsme měli fenku papilona, dělala to taky. na veterině na ní nic neshledali, a že prý to může být nějaký vývojový problém či co a že z toho vyroste. a opravdu vyrostla. ale už si nepamatuju, jak dlouho to trvalo. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, uz se nam parkrat stala takova nepříjemná vec, ze nase půlroční fenka spi na posteli a z ničehonic se počura, ani se nevzbudi a leží promocena v louži… Dneska spala vedle me v posteli a uprostřed noci se mi vycurala na vlasy, kdybych ji nevzbudila ja, tak spi dal… Pres den se ji to nestalo nikdy, jen párkrát v noci… Nemáte s tím zkušenost?
Měli jsme taky, nakonec až 3 veterinář zjistil, že má masivní zánět a krystalky v moči, dostala antibiotika, lichořeřišnici a speciální žrádlo. Nikdo nevěřil, že by takhle malé štěně to mohlo mít.
S močákem má ale problémy neustále, po kastraci se přidala klasická inkontinence, takže bere kapičky.
Ale určitě jděte na veterinu, normální to není.
Zdravím, uz se nam parkrat stala takova nepříjemná vec, ze nase půlroční fenka spi na posteli a z ničehonic se počura, ani se nevzbudi a leží promocena v louži… Dneska spala vedle me v posteli a uprostřed noci se mi vycurala na vlasy, kdybych ji nevzbudila ja, tak spi dal… Pres den se ji to nestalo nikdy, jen párkrát v noci… Nemáte s tím zkušenost?