Pes se ve spánku počůrává

Anonymní
19.3.19 09:40

Pes se ve spánku počůrává

Zdravím, uz se nam parkrat stala takova nepříjemná vec, ze nase půlroční fenka spi na posteli a z ničehonic se počura, ani se nevzbudi a leží promocena v louži… Dneska spala vedle me v posteli a uprostřed noci se mi vycurala na vlasy, kdybych ji nevzbudila ja, tak spi dal… Pres den se ji to nestalo nikdy, jen párkrát v noci… Nemáte s tím zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4256
19.3.19 09:43

Jediná rada je jít k veterináři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4684
19.3.19 10:10

kdysi dávno (už to bude víc jak 20 let) jsme měli fenku papilona, dělala to taky. na veterině na ní nic neshledali, a že prý to může být nějaký vývojový problém či co a že z toho vyroste. a opravdu vyrostla. ale už si nepamatuju, jak dlouho to trvalo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
19.3.19 10:13
@Anonymní píše:
Zdravím, uz se nam parkrat stala takova nepříjemná vec, ze nase půlroční fenka spi na posteli a z ničehonic se počura, ani se nevzbudi a leží promocena v louži… Dneska spala vedle me v posteli a uprostřed noci se mi vycurala na vlasy, kdybych ji nevzbudila ja, tak spi dal… Pres den se ji to nestalo nikdy, jen párkrát v noci… Nemáte s tím zkušenost?

Měli jsme taky, nakonec až 3 veterinář zjistil, že má masivní zánět a krystalky v moči, dostala antibiotika, lichořeřišnici a speciální žrádlo. Nikdo nevěřil, že by takhle malé štěně to mohlo mít.
S močákem má ale problémy neustále, po kastraci se přidala klasická inkontinence, takže bere kapičky.

Ale určitě jděte na veterinu, normální to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný