Euthyrox a špinění

581
11.6.12 20:52

Euthyrox a špinění

Ahoj začala jsem před týdnem brát EUTHYROX 100 (3 DNY 1/4, týden 1/2 a dnes poprve celý). A od včera jsem začala jakoby špinit ale jen nepatrně ani vložku to nešpiní. Menstrulaci ale mívám silnější a jinak zbarvenou a hlavně jsem jí měla před týdnem. Tak nevím jestli to může mít souvislost? díky za informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26
11.6.12 21:11

Ahoj,vliv to asi mít může,taky ho beru a na kontrole se mě dr. většinou ptala,jestli mám menstruaci v pořádku.. tak se radši zeptej u gynekologa nebo na endokrino,ale nic by to nemělo být… chvíli to trvá,než se hormony srovnají a to se může projevit právě takhle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzga
11.6.12 21:16

Ahoj, beriem Euthyrox uz 17 rokov ( zacala som na 50, teraz 100) a nikdy som spinenie nemala.

• Citovat
  • Upravit
9734
11.6.12 21:45

ahoj taky beru ten euthyrox rok a něco a tohle se mi ještě nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
11.6.12 21:48

Tak s euthyroxem se mi to nikdy nestalo. spinis v dobe menstruace nebo mimo? Nemuze jit o cystu? Me se to stalo pri cyste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
12.6.12 10:25

Já si myslím, že to může být Euthyroxem. Já jsem sice nešpinila, ale rozhodilo mi to cyklus, který jsem měla pravidelný po 28 dnech a najednou po 17 dnech, další po 40. Ale jen ty první 2 měsíce, pak už normálně. Gynekoložka si též myslela, že je to po Euthyroxu… přece jen jsou to hormony a na někoho můžou zapůsobit takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
12.6.12 14:55
@pansy píše:
Tak s euthyroxem se mi to nikdy nestalo. spinis v dobe menstruace nebo mimo? Nemuze jit o cystu? Me se to stalo pri cyste…

No to si právě nejsem jistá. A co by to znamenalo? Když jsm byla naposledy u gyn. tak mi při prohlídce vytekla jakoby voda a on mi řekl, že to byla cysta a jen to přešel. Špiním právě týden po menstruaci a je to spíš do hněda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
12.6.12 14:56
@Myška1977 píše:
Já si myslím, že to může být Euthyroxem. Já jsem sice nešpinila, ale rozhodilo mi to cyklus, který jsem měla pravidelný po 28 dnech a najednou po 17 dnech, další po 40. Ale jen ty první 2 měsíce, pak už normálně. Gynekoložka si též myslela, že je to po Euthyroxu… přece jen jsou to hormony a na někoho můžou zapůsobit takto.

Tak já doufala, že se mi to spíš uklidní, rozhozené jsem to měla teď jak mi zahaprovala štítná žláza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
12.6.12 15:02
@helbell píše:
No to si právě nejsem jistá. A co by to znamenalo? Když jsm byla naposledy u gyn. tak mi při prohlídce vytekla jakoby voda a on mi řekl, že to byla cysta a jen to přešel. Špiním právě týden po menstruaci a je to spíš do hněda.

No a boli te podbrisek-vetsinou je to citit, kdyz je to cysta, ale zalezi na velikosti. Ja spinila u cysty, mimo menstruaci a bylo to az do cerna-me rikal gyndar, ze cyst je vic druhu-nektera je naplnena krvi, nektera cirou tekutinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
12.6.12 15:16

@pansy tak není to bolest ale někdy trochu tlak (nebo jak to popsat). Ale na každém vyšetření když se o tom zmíním je prý vše v pořádku. Jsem po císaři tak jsem si myslela jestli to souvisí s tím. A jak se to u tebe řešilo? Nebo to přešlo samo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
12.6.12 16:23

Jsem taky po cisari (7mesicu). A cysty jsem mivala pred tim, i ted jsem uz jednu mela, vzdycky mi to rekne Mudr na kontrole, taky jsem kvuli nim mela pred 2 rokama falesne pozitivni tehotensky test. Podle velikosti me boli podbrisek vic nebo min. U tech vetsich (muj Mudr to meri ultrazvukem), mi musi nekdy pichnout injekci a po ni mi ta cysta praskne a prave spinim tmave hnede, nekdy vodnaty vytok. Cysty jsou zradny. Jednou jsem mela fakt velkou a kdyz praskla, vezla me rychla do spitalu…Tim te nechci strasit-poku te pobolival podbrisek a pak jsi spinila, tak to muze znamenat, ze cysta praskla, ale taky to muze mit mraky jinych nasledku. Ale od euthyroxu bych to nevidela, pokud tedy nemas hoodne velky horm. vykyv…to pak jsou problemy s cyklem-mela jsem hyper funkci a pred operaci, kdy jsem to mela nejhorsi, tak jsem nemela menzes, jen jsem spinila. Po operaci beru euthyrox, drobne vykyvy mam, ale nikdy se mi nestalo, ze bych mela rozhozeny cyklus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
19.6.12 07:40

@pansy tak jsem byla na gyn. a nic dostela jsem antibiotika na přeléčení močáku a o costách ani slovo (a to o tom minule mluvil ale prý ne :zed:)).no ještě se to opakovalo o víkendu ale jen malinko a pak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
19.6.12 09:27
@helbell píše:
@pansy tak jsem byla na gyn. a nic dostela jsem antibiotika na přeléčení močáku a o costách ani slovo (a to o tom minule mluvil ale prý ne :zed:)).no ještě se to opakovalo o víkendu ale jen malinko a pak nic.

Ty doktori jsou nekdy na zabiti :-) Tak uvidis, jestli to preslo, tak to nebude nic vazneho, telo se treba docistovalo po menstruaci… A hormony mas podle krve v norme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí