Evra působení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
8.5.24 17:43

Evra působení

Ahojte, nalepila jsem si HA Evru poprvé v pátek a o čtyři dny později se do mě přítel udělal. Mám maličko obavy jelikož jsem se všude možně dočetla jiné věci a nutně bych potřebovala prosím vědět zda-li nevíte někdo jestli ty čtyři dny stačily na působení antiny nebo jsem měla ještě čekat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
377
8.5.24 17:55

Máš to v příbaláku :zed: V případě zahájení 1. terapie po prvním dnu menstruačního cyklu musí být po dobu prvních 7 dní současně používána nehormonální antikoncepce.
Proč myslíš, že tam ten papír, velikosti tapety na zeď je :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
8.5.24 17:56

Už nemám doma příbalový leták. Používám jinou antikoncepci. Ale myslím, že tam je, že po týdnu od prvního nalepení působí, jak má. Najdi příbalový leták a přečti si tam informace. Možná se to trošku
uspěchalo. Tak doufej, že nebyl zrovna plodný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.5.24 18:03

@Maky895989 jo vím je to moje hloupost. Ale například to s tím nalepením prvního dne ms tak nemám gynekoložka mi řekla až třetí den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.5.24 18:04

@Kelsey děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.24 22:41

Ahoj, tak se taky přidávám s dotazem. Vím, že nikdo tady křišťálovou kouli nemá, ale potřebovala bych uklidnit…začala jsem brát Evru mimo cyklus, dle příbal. letáku prvních 7 dní užívání se třeba ještě chránit jinak…po 3dnech od nalepení náplasti jsem měla styk, s ejakulací dovnitř, použili jsme Pharmatex globule + jsem si dělala ovu testy a ty byly vždy negativní, jen slabounka druhá čárka…
2 dny po styku, tj 5 dní s Evrou se ale u mě objevil ovulační hlen, co mě dost vyděsilo, okamžitě jsem si dělala i ovu test, ale ten opět sněhobílý, hlen jsem měla jen dopoledne, pak zmizel, další 4 ovu testy pořád negativní…cca ale od týdne po styku a 10dní s Evrou mě bolí podbříšek a mám citlivá prsa…a teď nevím, jestli je to spíše začátkem brání antikoncepce nebo jsem i přes to všechno mohla otěhotnět…na tt je brzy ještě ale jsem šíleně nervózní…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1