Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Myslím si, že ty ses přes to nepřenesla, když jsi ho tam celou dobu tak sledovala a teď o tom polemizuješ na internetu.
@anonym687 píše: Více
Chování to je podle mě divné u všech tří. Tvé sledování. Jeho brekot. Její objímání. Nejhůř na tom je podle mě ta jeho nová.
Ty ses přes to taky nepřenesla, pokud máš potřebu celý večer sledovat svého ex, a pak o tom diskutovat na emiminu
Řekla bych, že ho máš pořád ještě plnou hlavu… ![]()
Ale časem to přejde, věř mi. ![]()
@MartaProchajda píše: Více
Njn, z toho vyplývá asi jen jedno…
Nehrnout se do nového vztahu, když jsem ještě tak úplně nezapomněl/a a neuzavřel/a. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Ono je uzavřít a uzavřít.
S některýma pošukama to uzavřít ani nejde, když ti hrají na kytaru pod oknama nebo tě sledují za každým rohem. ![]()
Ono ja se pres to prenesla, ve finale mi bylo jedno co delal, jenze kdekoli jsem byla tak tam byl a sledoval co delam, jen jsem chtela vedet co se hodi takovemu cloveku hlavou
@anonym687 píše: Více
Podle jiné diskuse to opravdu nemáš vyřešené, v nenáladě mohl být ze spousty jiných důvodů, např. mu mohly uletět včely, bolet hemeroid, může litovat Zelenského atd. atd., neviděla bych v tom lítost nad ukončením vašeho vztahu.
@free333 píše: Více
![]()
S přítelem jsem byla na rande na filmu Poslední souboj. Tam je krásně ukázané, jak lze různě intepretovat stejnou událost. Je tam i podobná scéna z plesu. S ženou tančí její manžel a manželův sok v lásce si to tančení a pohled na soka vyloží po svém. Ten film se mi tehdy moc líbil ale celkově, odcházela jsem z kina nadšená. ![]()
@terien píše: Více
prave to me zajima, jestli to bylo kvuli mne. jestli primo brecel to nevim, ale vypadalo to ze je smutnej
Příspěvek upraven 01.03.25 v 13:54
Ahoj, vcera jsem necekane potkala ex na plese s jeho novou pritelkyni, celou dobu me pozoroval kdyz jsem se bavila, je to clovek co klidne protanci celou noc ale vcera jen sedel a ani se nebavil. pak sedel a vypadalo to ze breci a ona ho uklidnovala, ani k tanci ji nevyzval, za celou dobu ji nedal ani pusu a jedine co, tak ho objala ze zadu ale on nic, na baru se na ni jen usmal, kdyz jsem stala a kamaradi se s nim bavili, pri odchodu se na me usmal a sel domu, myslite ze se pres to neprenesl?
Příspěvek upraven 01.03.25 v 13:38