Ex a jeho nová

anonym687
1.3.25 13:13

ex a jeho nová

Ahoj, vcera jsem necekane potkala ex na plese s jeho novou pritelkyni, celou dobu me pozoroval kdyz jsem se bavila, je to clovek co klidne protanci celou noc ale vcera jen sedel a ani se nebavil. pak sedel a vypadalo to ze breci a ona ho uklidnovala, ani k tanci ji nevyzval, za celou dobu ji nedal ani pusu a jedine co, tak ho objala ze zadu ale on nic, na baru se na ni jen usmal, kdyz jsem stala a kamaradi se s nim bavili, pri odchodu se na me usmal a sel domu, myslite ze se pres to neprenesl?

Příspěvek upraven 01.03.25 v 13:38

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
380
1.3.25 13:15

Myslím si, že ty ses přes to nepřenesla, když jsi ho tam celou dobu tak sledovala a teď o tom polemizuješ na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25511
1.3.25 13:16
@anonym687 píše: Více
:zed: spíš ses přes to nepřenesla TY
když máš zapotřebí sledovat, jak moc nextka objímá a líbá exáka a jak moc spolu tančí :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartaProchajda
1.3.25 13:19

Chování to je podle mě divné u všech tří. Tvé sledování. Jeho brekot. Její objímání. Nejhůř na tom je podle mě ta jeho nová.

• Citovat
  • Upravit
512
1.3.25 13:20

Ty ses přes to taky nepřenesla, pokud máš potřebu celý večer sledovat svého ex, a pak o tom diskutovat na emiminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17294
1.3.25 13:21

Řekla bych, že ho máš pořád ještě plnou hlavu… :P
Ale časem to přejde, věř mi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17294
1.3.25 13:29
@MartaProchajda píše: Více

Njn, z toho vyplývá asi jen jedno…
Nehrnout se do nového vztahu, když jsem ještě tak úplně nezapomněl/a a neuzavřel/a. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartaProchajda
1.3.25 13:35
@Černá Madonna píše: Více

Ono je uzavřít a uzavřít. :mrgreen: S některýma pošukama to uzavřít ani nejde, když ti hrají na kytaru pod oknama nebo tě sledují za každým rohem. :lol:

• Citovat
  • Upravit
anonym687
1.3.25 13:40

Ono ja se pres to prenesla, ve finale mi bylo jedno co delal, jenze kdekoli jsem byla tak tam byl a sledoval co delam, jen jsem chtela vedet co se hodi takovemu cloveku hlavou

• Citovat
  • Upravit
40780
1.3.25 13:41

Podle jiné diskuse to opravdu nemáš vyřešené, v nenáladě mohl být ze spousty jiných důvodů, např. mu mohly uletět včely, bolet hemeroid, může litovat Zelenského atd. atd., neviděla bych v tom lítost nad ukončením vašeho vztahu.

https://www.emimino.cz/…cich-547400/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartaProchajda
1.3.25 13:44

„Pepřák mám, ale co když to nebude stačit?“ :nevim:  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
MartaProchajda
1.3.25 13:47
@free333 píše: Více

:mrgreen:
S přítelem jsem byla na rande na filmu Poslední souboj. Tam je krásně ukázané, jak lze různě intepretovat stejnou událost. Je tam i podobná scéna z plesu. S ženou tančí její manžel a manželův sok v lásce si to tančení a pohled na soka vyloží po svém. Ten film se mi tehdy moc líbil ale celkově, odcházela jsem z kina nadšená. :)

• Citovat
  • Upravit
34473
1.3.25 13:52

Ano, plakal tam kvůli tobě. Takhle jsi to myslela, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonym687
1.3.25 13:53
@terien píše: Více

prave to me zajima, jestli to bylo kvuli mne. jestli primo brecel to nevim, ale vypadalo to ze je smutnej

Příspěvek upraven 01.03.25 v 13:54

• Citovat
  • Upravit
34473
1.3.25 13:54
@free333 píše: Více

Jj, ta v tom má prostě jasno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...