Kde všude oznámit změnu péče

Anonymní
27.2.25 21:20

Kde vsude oznamit zmenu pece

Dobry den,

mela jsem syna v plne peci. Dnes probehl soud a z plne pece se stala stridava pece. Prosim nevite nekdo kde vsude to rict? Pravnicka mi rekla, ze az ji to prijde ze mi to posle, tak me to asi neprijdd postou?
Zmeny se hlasi do 8 kalendarnich dnu, ale od kdy? Odedneska nebo az to dostanu do ruky?

Slevu na dite jsem uplatnovala mesicne, co teď? Navíc ja ani nevim od kdy ten novy rozsudek plati… a vlastne nemam nic v ruce, byť to asi plati odedneska…

Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.2.25 21:45

Klid, kam bys to chtěla oznamovat? 8o Slevu na dítě uplatňujete, jak se domluvíte. Můžeš ty, otec nebo oba napůl.

• Citovat
  • Upravit
108
27.2.25 22:43

Nejdřív musí rozsudek nabýt právní moc. Předpokládám, že dnes byl vynesen, ale ještě nebyl vyhotoven. Na to má soud 30 dnů. Vzdali jste se všichni práva na odvolání? Pokud ano včetně opatrovníka, rozsudek nabyde právní moc převzetím, pokud si někdo právo na odvolání ponechal, běží ještě lhůta 15 dni pro podání odvolání od převzetí rozsudku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.25 07:10
@Anonymní píše: Více

To ale asi nepujde mesicne ze? Ti ucetni Yi nevezme. Treba na uras prace pobiram pridavek na dite.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.25 07:12

Vlasnte ono je to jeste vic zamotane. Pravnici nam poradili at tu dohodu podepiseme pred soudem. Takze jsme to deb pred soudem podepsali na poste s overenimy podpisy, den potom byl soud a tam se snad rekko ze se to vlozi do spisu ale ze do rozsudku se to vtělí(prepise jen to podstatne asi) tak ja ted nevimteda kdy to hlasit napr te ucetni

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.25 10:13

Nevi nekdo prosim

• Citovat
  • Upravit
108
1.3.25 19:48

Pokud jste u soudu přednesli jako návrh vaši dohodu, soudce na základě toho vyhotoví rozsudek. Ideálně se zeptat toho advokáta..byl i u soudního řízení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79944
2.3.25 22:17

tak s dohodami před soudem mám velmi špatné zkušenosti, soud vůbec tyhle dohody nebere na zřetel, takovou chybu už bych nikdy neudělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna