Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ex bych neříkala nic. Nic mu do toho není. Zjistí to nějak přirozeně sám.
A na fb bych to nedávala.
Před pár lety jsem to udělala, po NT screeningu, taky v 15 TT, a potom jsem vysvětlovala jakto že žádné dítě nemám.
Ahoj, ja bych mu nic nerikala. Vztah mezi sebou zadny nemate, ze byste se vidali nebo si casto kamaradsky psali. To, ze na tebe ceka a mysli na tebe je jeho vec, ty mas uz zivot jinde ![]()
Jestli není úplně blbý, tak mu to muselo dojít nejpozději po tvé svatbě. Dítě je přirozené vyústění tvého vztahu. Nemá se čemu divit. ![]()
Nic bych mu neříkala. Já teda ex těhotenství neoznamovala ani jednou a to máme společné dítě a vídáme se často. Vždycky sem to nechala, až když to na mě sám poznal
dyt mu do toho nic není.
Není to vůbec jeho věc. A k Fb… Nedělejte to. Nikdy nevíš, co se může pos… A pak když se tě každý ptá kde máš miminko.. Věř mi, že to fakt nechceš.
@Nefesh píše:
Není to vůbec jeho věc. A k Fb… Nedělejte to. Nikdy nevíš, co se může pos… A pak když se tě každý ptá kde máš miminko.. Věř mi, že to fakt nechceš.
Souhlas! ![]()
Ex bych neoznámila, časem to zjistí, nic mu do toho stejně není.. a taky bych na fb nic nedávala před narozením, nejde jen o to, kdyby se něco bohužel pokazilo, ale mě třeba strašně vadilo když mi lidi kolem termínu psali aby zjistili jestli už se narodilo mimi. A týden jsem „přenášela“, takže s každým dalším dnem bych za další a další zprávy vraždila víc a víc
a to o těhotenství věděla jen rodina a nejbližší přátelé, kdyby to věděli všichni z fb tak fakt nevím ![]()
S ex jsme se rozešli před 4 lety v dobrém občas si napíšeme (měli jsme spolu psa tak se na něj třeba zeptá nebo mu pošlu fotku ale fakt málo třeba tak 3× do roka). Já mám už 3 roky přítele (teď už pár měsíců manžela) a ex od té doby neměl nikoho známí říkají že stále mluví o mně a že v opilosti říkal něco jako že na mně počká na fb si dává stále takové ty zamilované citáty o ztracené lásce nevím nikdy jsem se s ním o tom nebavila. Teď dokončuji 15tt těhotenství a můj muž si to chce dát jako PF na fb (jakože fotku z ultrazvuku) myslíte že bych to měla bývalému říct já nebo to prostě jen nechat být?