Ex a oznámení těhotenství

Anonymní
31.12.22 14:02

Ex a oznámení těhotenství

S ex jsme se rozešli před 4 lety v dobrém občas si napíšeme (měli jsme spolu psa tak se na něj třeba zeptá nebo mu pošlu fotku ale fakt málo třeba tak 3× do roka). Já mám už 3 roky přítele (teď už pár měsíců manžela) a ex od té doby neměl nikoho známí říkají že stále mluví o mně a že v opilosti říkal něco jako že na mně počká na fb si dává stále takové ty zamilované citáty o ztracené lásce nevím nikdy jsem se s ním o tom nebavila. Teď dokončuji 15tt těhotenství a můj muž si to chce dát jako PF na fb (jakože fotku z ultrazvuku) myslíte že bych to měla bývalému říct já nebo to prostě jen nechat být?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32913
31.12.22 14:05

Ex bych neříkala nic. Nic mu do toho není. Zjistí to nějak přirozeně sám.
A na fb bych to nedávala.
Před pár lety jsem to udělala, po NT screeningu, taky v 15 TT, a potom jsem vysvětlovala jakto že žádné dítě nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123

Nechala bych to být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751

Ahoj, ja bych mu nic nerikala. Vztah mezi sebou zadny nemate, ze byste se vidali nebo si casto kamaradsky psali. To, ze na tebe ceka a mysli na tebe je jeho vec, ty mas uz zivot jinde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
31.12.22 14:08

Vůbec bych to ex neříkala, však mu do toho nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
31.12.22 14:12

Jestli není úplně blbý, tak mu to muselo dojít nejpozději po tvé svatbě. Dítě je přirozené vyústění tvého vztahu. Nemá se čemu divit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
31.12.22 14:15

Myslim, ze mu do toho nic neni.

• Citovat
  • Upravit
37131
31.12.22 14:22

Nic bych mu neříkala. Já teda ex těhotenství neoznamovala ani jednou a to máme společné dítě a vídáme se často. Vždycky sem to nechala, až když to na mě sám poznal :D dyt mu do toho nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
31.12.22 14:26

Není to vůbec jeho věc. A k Fb… Nedělejte to. Nikdy nevíš, co se může pos… A pak když se tě každý ptá kde máš miminko.. Věř mi, že to fakt nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8485
31.12.22 16:01
@Nefesh píše:
Není to vůbec jeho věc. A k Fb… Nedělejte to. Nikdy nevíš, co se může pos… A pak když se tě každý ptá kde máš miminko.. Věř mi, že to fakt nechceš.

Souhlas! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
31.12.22 16:45

Ex bych neoznámila, časem to zjistí, nic mu do toho stejně není.. a taky bych na fb nic nedávala před narozením, nejde jen o to, kdyby se něco bohužel pokazilo, ale mě třeba strašně vadilo když mi lidi kolem termínu psali aby zjistili jestli už se narodilo mimi. A týden jsem „přenášela“, takže s každým dalším dnem bych za další a další zprávy vraždila víc a víc :mrgreen: a to o těhotenství věděla jen rodina a nejbližší přátelé, kdyby to věděli všichni z fb tak fakt nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
31.12.22 20:07

Na přátele i fb se vyprdni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
1.1.23 09:05

Nic bych ex neoznamovala. Nevidím k tomu důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí