Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky,
máme vyrážečku a dostali jsme Excipial u Lipolotio, teď čtu že to obsahuje ureu - močovinu!Přijde mi to teda trochu nechutné tím mazat miminko?
Co myslíte?A tu močovinu jako berou kde???
![]()
Máte zkušenost s Spirig Excipial U Lipolotio?
Přidejte zkušenost s Spirig Excipial U...ta močovina je uměle vyráběna a dává se například i do bělících přípravků na zuby,takže nechutné to není ale ne každý ji snese…někomu pomůže ale někdo jí naopak nesnese
Díky
tak to je ok…ale stejně mi vrtá hlavou že se tomu říká močovina…
ona to je močovina ale uměle vyrobená.....reakcí oxidu uhličitého s amoniakem pod tlakem za vysoké teploty
není to prostě tak že by ti do krému nacpali něčí moč ![]()
http://www.dermatologiepropraxi.cz/…801-0008.php
Excipial je velmi dobre snasen a je vyborny na promazani treba atopicke kuze. ![]()
nám excipial taky vyhovoval a třeba menalind derm ne.....a v lékárně my říkala že tu ureu někdo nesnese
já používám ten s mandlovým olejem a to mi říkala mudra že můžu mazat teda měla bych pořád bez omezení dle potřeby
Nedám na Excipial dopustit, je to i výborné odličovadlo. Doporučila mi ho kožní. ![]()
Taky nedám dopustit, Dr. ho napsala malé na vysušenou pokožku a po pár mazáních byl klid. A dokonce vyhovuje i mě, na suchou kůži líp než kterýkoliv jiný krém!!!
Když měl Sašík ještě atop, taky jsme zkoušeli Excipial, ale právě ta urea mu neseděla - hodně ho to pak pálilo. Kožařka mě na to dopředu upozornila, někdo ji právě nesnáší a pak naopak může způsobt problém. V tom případě nepoužívat. Je to potřeba vyzkoušet. My nakonec našli jiné krémy, které zabíraly na jedničku. ![]()
No tak me taky nevyhovoval, nepromastilo mi to moc kuzi, mela jsem ji po uschnuti opet suchou ![]()
Nám nevyhovoval vůbec, měli jsme po něm suchou , olupující se kůži byla červená a svědila, já i syn
![]()
to je přesně ono,každému sedne něco jiného,přímo dr mi říkala že musíme sami zkoušet co nám bude vyhovovat.....takže nám zkoušení pěkně lezlo do peněz,téměř nikde neprodávali vzorečky takže prachy lítaly ![]()
dzarunka píše:
já používám ten s mandlovým olejem a to mi říkala mudra že můžu mazat teda měla bych pořád bez omezení dle potřeby
V nem ale myslim neni ta urea nebo ano? ![]()
Ten je teda fakt dost mastnej,ze?My pouzivame lipolotio,mazu se s nim taky a konecne nemam suchou kuzi na nohou ![]()