Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Ahoj, mám 2 exekuce. Pobiram rodičovský příspěvek 10.000,ze kterého mi nic nestrhavají, protože minimum mám vyšší (mám 2 děti ).Dávám každý měsíc exekutorovi pár stovek, sice pokaždé nadává, ale vidí děti a asi ma Teď jsem si našla konečně brigádu, příjem z brigády taky není tak vysoký aby mi šla z něho strhávat exekuce, ovšem když se to sečte dohromady, tak potom už ano. Jak to pak probíhá, ta exekuce? Budu moct dál platit sama, třeba i vyšší splátku nebo se ty dva příjmy nějak propojí. Děkuji, hezky den
Jestli už to přesáhne tak budeš mít exekuci rovnou z platu.
@Anonymní píše:…sečte tvůj příjem a postará se, aby ti zůstalo jen nepostihnutelné minimum.
Ahoj, mám 2 exekuce. Pobiram rodičovský příspěvek 10.000,ze kterého mi nic nestrhavají, protože minimum mám vyšší (mám 2 děti ).Dávám každý měsíc exekutorovi pár stovek, sice pokaždé nadává, ale vidí děti a asi ma Teď jsem si našla konečně brigádu, příjem z brigády taky není tak vysoký aby mi šla z něho strhávat exekuce, ovšem když se to sečte dohromady, tak potom už ano. Jak to pak probíhá, ta exekuce? Budu moct dál platit sama, třeba i vyšší splátku nebo se ty dva příjmy nějak propojí. Děkuji, hezky den
Spíše už přemýšlej, zda využiješ milostvého léta
at si situaci co nejrychleji vyřešíš.
@JancaS84
Ta brigáda sama o sobě nepřesáhne, je to cca 5,6 tisíc ale dohromady už ano pravděpodobně.
@Anonymní píše:
@JancaS84
Ta brigáda sama o sobě nepřesáhne, je to cca 5,6 tisíc ale dohromady už ano pravděpodobně.
Jasně že se to počítá dohromady. Veškeré přiznané příjmy se ti sečtou, nechají ti minimum a zbytek jde ne exekuce. To je snad logické, jinak by z dlužníků nikdy nikdo nic nedostal. Spíš být na tvém místě řeším, jak se toho co nejdřív zbavit. Nevim kolik kde dlužíš, ale pokud na exekuce platíš jen pár stovek, tak to jen tak neumoříš. Zkus se podivat na to milostivé léto, jak tu někdo už psal. Případně zvaž insolvenci… Takhle se jen víc a víc zamotáváš do dluhové pasti…